A treia victimă ucisă de Gheorghe Dincă! Ce au găsit criminaliștii în mașina criminalului din Caracal

Publicat: 19/08/2019 | 11:07
A treia victimă ucisă de Gheorghe Dincă! Ce au găsit criminaliștii în mașina criminalului din Caracal

Noi detalii apar în cazul tragediei de la Caracal, criminaliștii au găsit anumite obiecte în mașina lui Gheorghe Dincă, care indică faptul că există și a treia victimă ucisă de cel supranumit monstrul din Caracal. Anchetatorii au cel puțin două probe care să indice asta: o poșetă albastră și o bijuterie care nu aparțin nici Alexandrei, nici Luizei.

Anchetatorii cred că e posibil că o altă fată, a treia, să fi ajuns în casa lui Gheorghe Dincă. O victimă despre care în acest moment nu se știe nimic. Această ipoteză a prins contur după ce părinții Alexandrei Măceșanu au arătat că poșeta descoperită în mașina lui Dincă nu aparține fetei lor. Iar Luiza a plecat de acasă, în ziua dispariței, cu un rucsac. De asemenea, o bijuterie, cel mai probabil un cercel, nu a fost recunoscută până acum de membrii celor două familii, scrie stirilekanald.ro.

Politiștii cred că acesta și-a ars victimele și a ascuns oasele și cenușa în locuri diferite. Tocmai acesta ar fi motivul pentru care medicii legiști n-au identificat vreun profil ADN în fragmentele osoase găsite într-o pădure de la marginea orașului Caracal.

Testele genetice vor fi reluate tot la Institutul de Medicină Legală, însă pe alte fragmente osoase. Specialiștii nu pot garanta că noile analize vor furniza indentitatea victimei.

Citește și...