Accident mortal în județul Alba! Impactul nimicitor s-a produs după ce o tânără şoferiţă a întors maşina pe linia continuă

Publicat: 10/08/2018 | 09:04

Greșeala unei șoferițe de 30 de ani din Alba Iulia a băgat-o în mormânt pe o femeie de 35 de ani, iar pe o alta, în spital! Aflată la volan, tânăra șoferiță ar fi efectuat o manevră de întoarcere neregulamentară, încălcând marcajul longitudinal simplu continuu. În timpul manevrei, ea a fost lovită de o altă mașină, care circula regulamentar, pe aceeași direcție. Impactul mortal s-a petrecut pe DN 1E60, pe raza comunei Gilău, în afara localității, dinspre Cluj-Napoca.

În urma accidentului violent, o femeie de 35 de ani din Gilău a murit, iar o tânără de 19 ani din Baciu a fost rănită ușor. Cele două erau în autoturismul care mergea regulamentari și la volanul căruia era o tânăra de 21 de ani, potrivit IPJ Cluj.

“O femeie, în vârstă de 30 de ani, din Alba Iulia, judeţul Alba, în timp ce conducea autovehiculul pe DN 1E60, pe raza comunei Gilău, în afara localității, dinspre Cluj-Napoca, ar fi efectuat o manevră de întoarcere neregulamentară, încălcând marcajul longitudinal simplu continuu. Astfel, a fost surprinsă și acroșată în partea laterală de către un autovehicul condus de o tânără, de 21 de ani, din Gilău, care circula pe aceeași direcție”, au declarat reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Cluj, potrivit ziardecluj.ro.

Polițiștii clujeni au deschis o anchetă ca să stabilească cu exactitate circumstanțele în care s-a produs acccidentul și luarea măsurilor legale.

Citește și...