Accident în Capitală. Fiul unui bogătaș și-a distrus bolidul, iar o altă mașină a luat foc după impact

Publicat: 03/11/2018 | 22:01

Potrivit celor mai noi informații, accidentul spectaculos petrecut la ieșirea din București, în zona pasarelei de la Ikea, s-a produs din vina unei șoferițe. După incidentul rutier în care a fost implicat un băiat de bani gata, femeia a fugit. La câțiva metri distanță, ea s-a izbit de un parapet, iar mașina sa a luat foc.

Martorii au declarat că mașina Ferrari a rămas fără o roată, titrează observator.tv.

Știre inițială: Două accidente violente s-au petrecut în această seară în zona de Nord a Capitalei. Un băiat de bani gata a făcut accident, iar în urma impactului s-a ales cu bolidul distrus. La câțiva metri depărtare o mașină condusă de o șoferiță a luat foc, după ce s-a izbit puternic de un parapet. Potrivit martorilor, femeia era atentă la un alt incident rutier.

Fiul unui bogătaș din București s-a ales cu o sperietură zdravănă, după ce a fost implicat într-un accident grav în zona de Nord a orașului. Din fericire, el nu a suferit răni care să-i pună viața în pericol. La câțiva metri depărtare de acest incident, o șoferiță și-a văzut moartea cu ochii, după ce a făcut accident, iar mașina ei a luat foc. Deocamdată, nu se știe dacă incidentele au vreo legătură.

Un băiat de bani gata și-a lovit bolidul care valorează o avere.

În imaginile surprinse de paparazzii de la CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, se poate obseva că autoturismul femeii a fost învăluit în flăcări, iar pompierii încearcă să stingă flăcările uriașe.