Acasă » Horoscop » Acestea sunt cele 7 zodii care au cel mai mare noroc la bani. Ești și tu printre ele?

Acestea sunt cele 7 zodii care au cel mai mare noroc la bani. Ești și tu printre ele?

De: Isabela Popescu 12/08/2022 | 15:08
Acestea sunt cele 7 zodii care au cel mai mare noroc la bani. Ești și tu printre ele?

Succesul în carieră sau pe plan financiar depinde de o mulțime de aspecte și în anumite situații, chiar și semnul zodiacal poate avea o influență foarte mare, mai ales că sunt zodii care duc un trai lipsit de griji, chiar dacă uneori își complică viața cu ambițiile lor nemăsurate, însă reuşesc mereu să ”cadă în picioare” și să aiba mereu conturile pline.

Taur

Muncitori, așezați, strângători și prudenți, Taurii știu cum să adune banii. Iar ban la ban trage. Ei au și norocul să capete bani și să câștige din tot felul de afaceri, servicii și colaborări. Un Taur nu va munci niciodată degeaba și nu va fi generos cu nimeni decât dacă știe că are ceva de câștigat. Taurii se pricep de minune să își administreze banii, știu să îi folosească fără să îi risipească, îi adună cu grijă și fac investiții mari numai dacă merită cu adevărat. Se numără și printre zodiile carieriste, care nu se mulțumesc cu funcții și salarii mici.

Rac

Racii vor face tot posibilul să câștige bani frumoși, fie lucrând în companii tot mai bune, fie lucrând în servicii, acolo unde… dacă nu curge… tot pică!
Sunt oameni descurcăreți, fac bani și știu să îi economisească, nu cheltuiesc nimic decât în folosul familiei și sunt foarte atașați de căminul lor. Confortul este foarte important pentru Raci și vor căuta întotdeauna parteneri de viață care să le asigure un anumit confort material. Nativii Raci sunt capabili să facă multe compromisuri pentru bani.

 Leu

Nativii Lei sunt interesați de imaginea lor publică, de funcții, de putere, de bani și carieră. Se numără printre zodiile care se bucură de cel mai mult noroc în ceea ce privește banii și șansele profesionale. Sunt foarte ambițioși și persistenți, drept pentru care tind să urce tot mai sus, iar odată cu funcțiile și puterea, vin și banii. Leii sunt buni afaceriști, au idei grozave, știu să investească banii și să facă mai mulți într-un timp scurt. Cu abilitățile lor de lider, știu să conducă diverse companii și afaceri și știu să profite din munca altora.

 Fecioară

Cu certe înclinații către finanțe și afaceri, Fecioarele sunt pe lista cu zodiile cu noroc la bani. Fecioarele atrag banii și știu cum să îi înmulțească, atunci când sunt prea puțini. Ele calculează, organizează și aranjează totul astfel încât, încet, dar sigur, să adune bani, chiar dacă șansele de câștig sunt mici.

Fecioarele fac bani din orice, dar mai ales din ambiția lor de a căuta cu răbdare tot felul de oferte, șanse, colaborări și locuri de muncă bine plătite. Muncesc foarte mult și învață tot timpul pentru a se menține în top în carieră, de multe ori sacrifică viața de familie pentru afaceri și job, dar sunt atrase toată viața lor de bani.

Scorpion

Scorpionii sunt foarte exigenți și atunci când se implică în diferite proiecte, principalul lor scop este atingerea celor mai bune rezultate. De foarte puține ori se întâmplă ca Scorpionii să renunțe la ceea ce și-au propus, iar acest lucru îi ajută să se bucure de stabilitate pe plan financiar.

Nativii Scorpion sunt genul de oameni care nu se zbat prea mult pentru bani și confort, dar le pică din cer tot felul de șanse. Știu să aprecieze lucrurile de calitate, le place să adune bani, sunt destul de zgârciți și egoiști, iar pe măsură ce adună mai mult, cu atât vor mai mult. Chiar dacă sunt genul de persoane comode, când vine vorba de bani se mobilizează și muncesc.

Capricorn

Muncitori și bine organizați, interesați de carieră, Capricornii se zbat toată viața lor să facă bani. Fie că au funcții și venituri mari sau sunt oameni mai modești, ei vor avea mereu niște bani puși deoparte. Știu cum să economisească și cum să investească în lucruri durabile.

Capricornul nu își va lua ultimul tip de telefon, dar va lua un frigider garantat pentru 10 ani. Nu își va lua o mașină scumpă, dar va cumpăra un teren care va valora de cinci ori mai mult peste 10 ani. Sunt oameni cu viziune în ceea ce privește banii și economiile și se descurcă întotdeauna din punct de vedere financiar, fără să ceară sprijinul nimănui.

 Pești

Nativii Pești sunt familiști, sunt bine organizați și prudenți, chiar dacă au ei visurile lor aproape imposibil de realizat. În lumea reală, în viața de zi cu zi, știu foarte bine care sunt interesele lor, cum să se descurce, cu cine să se asocieze pentru a beneficia de niște avantaje. Peștii sunt destul de cheltuitori, dar muncesc mult pentru a face mai mulți bani și au întotdeauna o rezervă pusă deoparte. În plus, sunt genul de oameni foarte norocoși, care se bucură adesea de situații privilegiate sau de un câștig care le pică din cer… de la rude, de la părinți, de la socrii… moșteniri, cadouri, surprize.

Sursa foto: Pixabay.com

 

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Isabela Popescu iubește jurnalismul încă din adolescență. Și-a început cariera ca reporter, la numai 20 de ani, căpătând experiență ca jurnalist încă din timpul facultății. În trustul de presă Gândul lucrează de trei ani, unde își citeste mai mult
Parteneri
Sfântul Gheorghe, sărbătoare IMPORTANTĂ pentru români. Ce nu ai voie să faci astăzi. Tradiții și obiceiuri
Sfântul Gheorghe, sărbătoare IMPORTANTĂ pentru români. Ce nu ai voie să faci astăzi. Tradiții și...
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii au înnebunit când au văzut-o
FOTO. Cea mai sexy femeie din lume s-a filmat în timp ce se îmbrăca! Fanii...
Victoria, CĂRATĂ ÎN SPATE de David Beckham! S-a distrat până n-a mai putut să stea în picioare: Cum au fost surprinși
Victoria, CĂRATĂ ÎN SPATE de David Beckham! S-a distrat până n-a mai putut să stea...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan Fodor sau Andra Măruţă şi foştii parteneri
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Ce trebuie să faci de Sf. Gheorghe, pentru a avea parte de noroc și sănătate tot restul anului. Tradițiile și superstițiile de care trebuie să ții cont
Ce trebuie să faci de Sf. Gheorghe, pentru a avea parte de noroc și sănătate...
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea:
Vali Vijelie și soția lui s-au despărțit! Carmen a confirmat separarea: "Nu mai vreau să...
Misterul unei crime a fost elucidat după 30 de ani. Mărturia unui copil de 4 ani i-a dat de gol pe autori
Misterul unei crime a fost elucidat după 30 de ani. Mărturia unui copil de 4...
Rusia, enervată de ajutorul militar american pentru Ucraina, spune că SUA vor fi „umilite la fel ca în Vietnam sau în Afganistan”
Rusia, enervată de ajutorul militar american pentru Ucraina, spune că SUA vor fi „umilite la...
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
„L-am întrebat ce să-i scriu pe cruce” Oana a rămas fără cuvinte când a auzit răspunsul lui Viorel Lis! Nimeni nu se aștepta la așa replică
„L-am întrebat ce să-i scriu pe cruce” Oana a rămas fără cuvinte când a auzit...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
De ce crede Patrick despre Ștefan că este un pârâcios. Rebecca și Roberta au ajuns la concluzia că s-au certat degeaba. „Mai bine nu ne mai certam.”
De ce crede Patrick despre Ștefan că este un pârâcios. Rebecca și Roberta au ajuns...
Probele video care arată că fata din Orhei a fost dusă în casa suspectului, în seara dispariției. A băgat-o în portbagaj, înainte să fie găsită moartă
Probele video care arată că fata din Orhei a fost dusă în casa suspectului, în...
Tradiţii, obiceiuri şi superstiţii de Sfântul Gheorghe. Ce să faci astăzi, în ziua Purtătorului de Biruinţă, ca să ai noroc tot anul
Tradiţii, obiceiuri şi superstiţii de Sfântul Gheorghe. Ce să faci astăzi, în ziua Purtătorului de...
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și femei?
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și...
Cele mai ieftine Smart TV-uri la Altex, eMag și Flanco. Prețuri pentru toate buzunarele
Cele mai ieftine Smart TV-uri la Altex, eMag și Flanco. Prețuri pentru toate buzunarele
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol! Imaginile din interiorul vilei i-au uluit pe toți
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Gigantul care se extinde pe piața din retail din România. Concurează cu Lidl și Kaufland, dar are prețuri mai mici
Gigantul care se extinde pe piața din retail din România. Concurează cu Lidl și Kaufland,...
„Am stat în comă 10 ore!” Adrian Mititelu Jr., prima reacție după ce a fost internat de urgență la ATI Floreasca! Exclusiv
„Am stat în comă 10 ore!” Adrian Mititelu Jr., prima reacție după ce a fost...
TRAGEDIE. A murit o legendă a fotbalului din România: Nu îl vom uita niciodată
TRAGEDIE. A murit o legendă a fotbalului din România: Nu îl vom uita niciodată
Adrian „Beleaua” Corduneanu dă cărțile pe față după moartea lui Costel cel Mare
Adrian „Beleaua” Corduneanu dă cărțile pe față după moartea lui Costel cel Mare
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul privat?
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul...
Obligație pentru români. Plata impusă de stat de care nu pot scăpa: E pentru nimic
Obligație pentru români. Plata impusă de stat de care nu pot scăpa: E pentru nimic
O nouă urgie peste România. Prăpăd în 12 județe
O nouă urgie peste România. Prăpăd în 12 județe
Cum arătau Teo Trandafir și Mircea Badea în 1994, când debutau la Tele 7abc. Imagini de COLECȚIE din urmă cu 30 de ani
Cum arătau Teo Trandafir și Mircea Badea în 1994, când debutau la Tele 7abc. Imagini...
Spaima litoralului i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale Prinţişorului Craiovei
Spaima litoralului i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale Prinţişorului...
Ce a putut să pună Regina Întunericului în farfuria Iuliei, atunci când ea nu era atentă: „Am făcut-o să o ajut!”. Camerele de filmat au surprins întregul moment
Ce a putut să pună Regina Întunericului în farfuria Iuliei, atunci când ea nu era...
Ioana Dichiseanu, cu lacrimi in ochi, despre ultimele clipe ale tatălui ei:
Ioana Dichiseanu, cu lacrimi in ochi, despre ultimele clipe ale tatălui ei: "Mi-a luat mana...
Marilu Dobrescu și Iustin Petrescu s-au despărțit. Mărturisiri în lacrimi despre ”procedura secretă” cu care s-au confruntat
Marilu Dobrescu și Iustin Petrescu s-au despărțit. Mărturisiri în lacrimi despre ”procedura secretă” cu care...
Ce trebuie să ai în casă de Sfântul Gheorghe ca să fii ferit de farmece și rele până la finalul anului. Vei ține ghinionul departe de familie
Ce trebuie să ai în casă de Sfântul Gheorghe ca să fii ferit de farmece...
Cele 5 zodii care vor avea cea mai bună vară din viața lor. Norocul le bate la ușă chiar din iunie
Cele 5 zodii care vor avea cea mai bună vară din viața lor. Norocul le...