Adevărul despre averea familiei Maleon care s-a sinucis în ziua de Crăciun. În documente s-au găsit informaţii-bombă

Publicat: 27/12/2017 | 22:20

După ce au fost analizate şi comparate declaraţiile de avere din ultimii ani ale soţilor Anda şi Bogdan Maleon s-au aflat informaţii incendiare despre veniturile acestora şi nu numai.

Citeşte şi: Ideea unui eşec în mariajul soţilor care s-au sinucis prinde contur. Noi informaţii: „Am fost invitată la o petrecere şi i-am promis soţului meu că…”

Cei doi soţi nu aveau o situaţie materială bună. Potrivit celei mai recente declaraţii de avere, din vara acestui an, cei doi soţi deţineau jumătate dintr-o casă, în Iaşi, un autoturism Seat Ibiza din 2012 luat prin credit auto, ceva mai mult de 12.000 de euro în conturi, dar aveau şi datorii de patru ori mai mari, respectiv 67.000 de euro.

Citeşte şi: Mărturii despre modul în care se comporta profesorul cu soţia lui: „I-a făcut să treacă până şi ultimul prag, ajungându-se la această incredibilă şi zguduitoare poveste de jale”

Un alt lucru interesant pentru anchetatori este acela că soţia fostului şef al BCU Iaşi. nu a mai câştigat niciun leu în ultimul an. Dacă acum un an, în 2016, Anda Maleon câştiga aproape 20.000 de euro pe an, iar în urmă cu doi ani, circa 9.000 de euro, în 2017, niciun euro. Asta înseamnă că banii erau câştigaşi şi aduşi în reşedinţa în care şi-au pus capăt zilelor de Bogdan Maleon. Este vorba de aproape 35.000 de euro, anunţă antena3.ro.

Citeşte şi: Psihologii criminalişti au o ipoteză halucinantă în cazul dublei sinucideri din Iaşi: „Să manifeste nişte porniri pe care altfel, raţiunea le suprimă”

Citeşte şi: Dezvăluiri halucinante despre dubla sinucidere din Iaşi. Adevărul despre cum au fost găsiţi, de fapt, soţii Maleon

 

Vă reamintim că în prima zi de Crăciun, pe 25 decembrie, soţii Maelon au fost găsiţi fără viaţă în locuinţa lor. Anda, în vârstă de 38 de ani, şi soţul ei, Bogdan, de 41, erau aşteptaţi de o rudă la masa tradiţională de Crăciun, iar când a văzut că nu mai vin şi nici nu le răspunde la telefon, aceasta a mers imediat la reşedinţa lor. Aici, din nefericire, a descoperit tragedia.

Anda Elena Maleon era manager de proiect pentru diverse investiţii pe fonduri structurale. Soţul femeii, Bogdan Petru Maleon, era foarte cunoscut în „Capitala Moldovei”. Potrivit CV-ului acestuia, din 2015, era prof. univ. dr. la Facultatea de Istorie din cadrul Universităţii „Al. I. Cuza”. În acelaşi an a fost numit director al  Bibliotecii Centrale Universitare „Mihai Eminescu” din Iaşi.

 

Citește și...