Afaceristul turc din lumea modei care a pus ochii pe Bianca Drăguşanu! „Îmi plac colecţiile ei!”

Publicat: 30/06/2017 | 00:00

Afaceristul care a cheltuit 8 milioane de $ în 4 zile este interesat şi de Bianca Drăguşanu! Este vorba de Ahmet Eraslan, proprietarul holdingului Dosso Dossi Fashion & Hotels şi Sultan România. Omul de afaceri turc a băgat mâna adânc în buzunar pentru a organiza 4 zile de spectacol ca în basme la The Land of Legends, Antalya, Turcia (mai multe detalii AICI), aducând în show super modele ca Adriana Lima şi Isabeli Fontana.

În perioada 8-13 iunie, în Turcia a avut loc Dosso Dossi Fashion Show. Este un showroom care reuneşte colecţiile mai multor case de modă din această ţară. Noile linii vestimentare care vor apărea peste câteva luni pe piaţă au putut fi admirate de sutele de clienţi şi de invitaţi.

Conceptul a luat naştere în urmă cu 15 ani, în 2002, şi aparţine omului de afaceri Ahmet Eraslan, proprietarul holdingului, care are o serie de business-uri şi în România, cel mai cunoscut fiind Sultan Pastă de Tomate & Ketchup. Acesta a mărturisit în exclusivitate pentru Cancan.ro, site-ul nr 1 in România, în timpul show-ului din Turcia, că an de an succesul Dosso Dossi creşte şi că doreşte să intre şi în industria modei din România!

În interviul exclusiv acordat pentru Cancan.ro, site-ul nr 1 în România, Ahmet Eraslan, proprietarul holdingului, ne-a mărturisit că este impresionat de creaţiile designerilor români. Surpriza a venit în doar câteva secunde: acesta ne-a spus că îi plac foarte mult creaţiile Biancăi Drăguşanu! Vezi totul în interviul video exclusiv! 

Rămâne de văzut dacă cei doi vor colabora pe viitor în cadrul Dosso Dossi Fashion Show. În curând, conceptul se va extinde şi în alte ţări din Europa, sperăm şi în România, unde holdingul turcesc dezvoltă deja o serie de business-uri importante, printre care Sultan Pastă Tomate şi Ketchup România.

Citește și...