Afișul ilar care a apărut într-un bloc din București după Referendum! Administratorul i-a amenințat pe proprietari: „Noi așa ceva nu tolerăm!”

Publicat: 10/10/2018 | 12:08

Referendumul care a eșuat în weekendul trecut a stârnit un val de indignare în rândul multora. Mai exact, cei care sperau că în urma Referendumului, homosexualii și lesbienele vor dispărea ca prin minune sunt foarte dezamăgiți acum, deși nu se schimbă deloc statutul comunității LGBT. Prin urmare, administratorul unui bloc din București s-a enervat și a redactat un anunț pentru toți proprietarii din blocul respectiv. 

Mesajul plin de greșeli s-a viralizat zilele acestea. În el, administratorul blocului, o doamnă pe nume Dana,  îi amenință pe proprietari că îi denunță la A.N.A.F dacă-și mai închiriază locuințele celor care fac parte din comunitatea LGBT. Femeia îi numește „omosecsuali” și „sataniști” și spune că nu va accepta un astfel de „comportament” în blocul ei.

„Ân atenția propritarilor din scară! Chear dacă referendumul a căzut, noi ca buni creștini ce suntem nu vom tolera ca ân blocul nostru, ân scara noastă unde locuim de 40 de anii să se omosecsualizeze toți sataniștii de aceea vă rugăm respectuos pe toți propritarii de locuințe care dați ân chirie să nu mai aceptați omosecsuali la noi ân bloc. Dacă nu ne veți respecta și veți ânchiria locuințele pentru omosecsuali sau legebitiști vom denunța la A.N.A.F și știm deja că nu vă declarați veniturile obținute din chiri. Chiar acum 2 săptămâni am avut neplăcutul incident cu cei 2 pletoși care se omosecsualizau pe bancă. În urma ședinței de scară am stabilit că erau ori 2 femei (păr lung) ori 2 bărbați (erau în pantaloni de piele). În tot cazul este clar că erau omosecsuali. Noi așa ceva nu tolerăm”, ar fi scris administratorul unui bloc din București (mesajul a fost redat integral, fără a fi modificate greșelile gramaticale și de ortografie n.r)

Anunțul i-a împărțit pe internauți în două tabere. Unii susține că afișul respectiv este un „fake”, alții cred că întreaga întâmplare este complet reală.

 

 

 

Citește și...