Alexia Eram, jignire subtilă pentru Antonia? Ce a făcut fiica Andreei Esca

Publicat: 21/08/2020 | 09:09
Alexia Eram, jignire subtilă pentru Antonia? Ce a făcut fiica Andreei Esca

După ce Abi Talent a susținut că Antonia nu o agreează deloc pe Alexia Eram, fiica Andreei Esca nu a comentat subiectul, însă pare că i-a transmis un mesaj subtil jignitor iubitei lui Velea.

Din câte se pare, Alexia a „primit interzis” la studioul unde înregistrează Velea și Mario Fresh. Pe contul lui de Instagram, chiar Abi Talent a fost cel care a vorbit despre cearta dintre cei doi artiști, dar și despre motivul care ar fi dus la ruptura dintre ei. Potrivit spuselor lui Abi, Antonia nu ar suporta-o pe Alexia Eram, iubita lui Mario Fresh și chiar i-ar fi cerut lui Velea să-i transmită prietenului său să nu o mai aducă la studio pe fiica Andreei Esca.

(CITEȘTE ȘI: AM AFLAT MOTIVUL SCANDALULUI DINTRE ABI TALENT ȘI ALEX VELEA. A PLECAT DE LA O FEMEIE: „ZDREANȚA TA ESTE A MEA”)

Velea și Mario s-au scos de la follow

„Se pare că la GoldenBoy sunt niște probleme… Se pare că Antonia nu o suportă pe Alexia Eram, nevasta lui Mario Fresh. Așa că Antonia l-a pus pe Alex Velea să-i interzică lui Mario să o mai aducă pe Alexia la studio. Urât… Deoarece domnul Fresh s-a supărat pe domnul Velea pentru aceste afirmații, GoldenBoy s-au certat toți între ei. Nu mă întrebați de unde știu, am visat aseară. 

Și în cazul în care credeți că sunt doar speculații, Velea și Mario s-au scos de la follow. Ți-am zis eu, Mario. Îmi place să fac oamenii să se certe între ei”, a scris Abi Talent, în câteva story-uri pe care, ulterior, le-a șters.

Niciunul dintre cei pomeniți în postările lui Abi nu a comentat nimic despre acest subiect, însă Alex Velea și Mario Fresh s-au scos reciproc de la follow, pe Instagram. Mai mult, nici Antonia și Alexia Eram nu se mai urmăresc pe rețeaua socială. 

Fiica Andreei Esca a ales să le arate ieri urmăritorilor de pe pagina ei de Instagram cana ei preferată, cu mesajul: „The smartest bit** around”. Rămâne de văzut dacă acesta a fost un mod subtil de a o jigni pe Antonia sau dacă este doar o simplă coincidență.

(NU RATA: ADRIAN THIESS A DECLANȘAT O NOUĂ “BOMBĂ” ÎN SCANDALUL DINTRE ABI TALENT ȘI ALEX VELEA. PRIMELE DECLARAȚII ALE AFACERISTULUI)