Am aflat ce se ascunde în spatele reunirii trupei! Cum au fost convinşi băieţii de la O-Zone să revină pe scenă după 12 ani

Publicat: 06/05/2017 | 23:20

O-Zone, cel mai de succes grup format în România, se reuneşte după 12 ani. Dan Bălan, Arsenie Todiraş  şi Radu Sârbu (Citeşte AICI cu ce se ocupă acum) vor fi din nou împreună pe scenă, într-un eveniment public special, cu ocazia Zilei Europei, pe 9 mai.  (Toate noutăţile pe PARFUMERIA.RO, oficial site-ul nr. 1 de shopping al vedetelor)

Trupa O-Zone, care a vândut peste 12 milioane de discuri în toată lumea, va cânta din nou marile hituri care i-au adus celebritatea pe întreg mapamondul, într-un eveniment de anvergură, organizat de Primăria Municipiului Bucureşti, prin Centrul pentru Tineret.

Cel care a venit cu ideea de a-i aduce împreună pe cei trei băieţi a fost chiar primul lor impresar pe România, astfel au organizat acest concert cu ocazia Zilei Europei. Pentru prima oară vor avea o trupă de acompaniament, cu care vor cânta, sunt băieţii ce l-au însoţit pe Dan Bălan cât a stat  în Statele Unite. Nu se pune problema să mai formeze o trupă, nu mai sunt la vârsta la care să cânte de dragoste şi să facă coregrafii pe scenă. Dacă totul merge bine există perspectiva să lege un turneu de vreo zece spectacole prin Asia, Japonia şi alte locuri pe unde au mai fost. Totul depinde de rezultatele de aici”, a declarat unul din apropiaţii trupei O-Zone pentru CANCAN.ro, site-ul nr. 1 din România.

În acest eveniment istoric pentru showbiz vor cânta mulţi dintre artiştii români care au au urmat reţeta succesului scrisă de O-Zone: Inna, Alexandra Stan, Fly Project, Morandi, Akcent, Carla’s Dreams şi Antonia. (VEZI AICI CUM S-A TRANSFORMAT MOLDOVEANCA DE CARE S-A ÎNDRĂGOSTIT ARSENIE)

Negocierile cu cei trei foşti membri O-Zone au durat multă vreme, potrivit surselor CANCAN.RO, site-ul nr. a din România, iar cel mai mult a cântărit în decizia lor grandoarea evenimentului concertistic organizat la 10 ani de când România face parte din Uniunea Europeană.

Trupa basarabeană O-Zone, care s-a lansat în România, a reuşit să devină cel mai de succes grup în Europa, în 2004. (Vezi AICI cum arată acum Dan Bălan)