Am intrat în posesia imaginilor care vor zgudui PROTV-ul! Musculosul de la Fermă, filmat gol pușcă în timp ce…

Publicat: 09/02/2019 | 00:05

Vedeta de la “Fermă” Remus Boroiu afirmă că ”sparge multe stereotipuri” și se prezintă drept ”acel bodybuilder care, în afară de muşchi, are şi minte”. S-a făcut remarcat la emisiunea ”Ninja Warior România” de la Pro TV, în urmă cu un an, iar acum se află printre concurenții care doresc să câștige – la reality-show-ul ”Ferma” – marele premiu de 50.000 de euro. Instructor de fitness și antreprenor, Remus Boroiu bifează în CV și o ”aventură fierbinte” – videochatul. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a intrat în posesia unor imagini incredibile, în care concurentul de la ”Ferma” prestează erotic în fața calculatorului.

Remus Boroiu a stârnit deja polemici aprinse după ce a făcut baie în cadă alături de coregraful Emil Rengle. Episodul intim în care au apărut cei doi participanți de la show-ul “Ferma” a fost intens criticat pe rețelele de socializare, acolo unde a apărut filmarea completă. Foarte mulți internauți s-au declarat scandalizați după ce imaginile au fost făcute publice. Adevărul este că Emil Rengle nu s-a ferit să recunoască orientarea sa bisexuală, iar foarte mulți s-au întrebat dacă nu cumva există sau va exista o relație între el și… Remus Boroiu. Cel puțin deocamdată, zvonurile nu au fost confirmate. (VEZI ȘI: DOI CONCURENȚI DE LA “FERMA”, FILMAȚI GOI ÎN ACEEAȘI CADĂ)

Numai că respectiva filmare în cadă rămâne doar o simplă joacă de adolescenți teribiliști în comparație cu prestația pe care Remus Boroiu a avut-o, la un moment dat, în fața calculatorului. Dezbrăcat complet și jucându-și mușchii, bărbatul a depășit rapid faza de ”preludiu” și a trecut la ”acțiune”, respectând, cel mai probabil, dorințele clientului de la celălalt capăt al legăturii video.

Remus Boroiu, show erotic incendiar

Remus a declarat în repetate rânduri că își ”construiește” cu mare atenție musculatura și dorește să arate din ce în ce mai bine. Asta și pentru că în tinerețe era un adolescent slăbuț, cu mușchii nedezvoltați. Însă anii aceia au trecut de mult, iar amatorii sau amatoarele de senzații tari pot admira, în adevărata sa splendoare, apariția lui Remus Boroiu. (VEZI ȘI AICI: UN PERVERS A FOST PRINS ÎN ACȚIUNE ÎN FAȚA LICEULUI)

Campion național la Men’s physique – în luna septembrie a anului 2018, la Campionatul Național de Culturism și Fitness de la Arad -, Remus Boroiu este lipsit de complexe în timpul filmării care durează aproximativ 33 de minute! Evident, nimeni nu s-ar fi așteptat să îl vadă pe campionul național într-un astfel de spectacol, chiar dacă Remus Boroiu a declarat, la un moment dat, că se descurcă singur de la 18 ani:”Așa că nu am așteptări de la nimeni să-mi servească masa. În viață, dacă vrei să ai, trebuie să pui mâna la muncă și eu am înțeles de mic asta”. (NU RATA: MISS ROMÂNIA, PUSĂ SĂ ÎȘI ARATE DIN NOU SÂNII LA „FERMA” DE LA PRO TV)

După cum se poate observa pe parcursul filmulețului ”încins”, Remus Boroiu a ”pus mâna la muncă” nu numai la figurat, ci și la propriu, iar prestația sa a fost cu siguranță apreciată și recompensată corespunzător. Protagonistul se ”joacă”, plin de talent, în fața camerei, demonstrând lipsa oricăror inhibiții. Remus se prezintă privitorilor din toate pozițiile – față, spate și profil -, și chiar oferă momente în care face… show, mișcându-se pe ritmul impus… de palme. Apoi își mângâie pectoralii și lasă toți mușchii să ”vorbească”.

Firește, nu este vorba doar despre imagini soft. Pentru ca totul să fie din ce în ce mai incitant pentru privitori și să merite banii, Remus Boroiu încheie… apoteotic reprezentația online.

Remus Boroiu a petrecut mult timp la țară, sub atenta observație a… bunicilor!

În vârstă de 31 de ani, musculosul Remus Boroiu şi-a petrecut mult timp la țară, sub atenta observație a bunicilor lui. Bineînțeles că în mediul rural nu a fost vorba despre etalarea mușchilor sau despre videochat. Remus Boroiu a învățat misterele legumiculturii, a îngrijit animalele, a învățat să călărească și chiar să facă… brânză.

Conform propriei declarații, participarea la show-ul ”Ferma” poate aduce o schimbare extraordinară în viața lui. Dar asta numai în cazul în care va reuși să câștige marele premiu de 50.000 de euro. Antreprenorul Remus Boroiu și-a propus să investească eventualul câștig în ferma bunicilor. Dorește să se mute la țară, să ia pe umeri toate responsabilitățile și să devină… un fermier fericit. (VEZI ȘI AICI: ”MILIONARUL CASANOVA” DE LA FERMĂ, DAT ÎN JUDECATĂ PENTRU O DATORIE DE 100 € LA APĂ ȘI CANALIZARE!)

„Îmi place să fac sport și lucrez în acest domeniu. Sunt antreprenor și vând online articole sportive și planuri de nutriție. Sunt un om complex si dornic de a evolua pe toate planurile. Sparg multe stereotipuri, sunt acel bodybuilder care, în afară de muşchi, are şi minte. În perioada asta, cel mai dificil lucru pentru mine va fi să mă obişnuiesc cu alimentaţia, eu trebuie să-mi păstrez masa musculară şi de aceea am o alimentaţie hiperproteică şi diversificată, iar la «Fermă» nu ştiu ce vom mânca”, a povestit Remus Boroiu cu puțin timp înainte de a intra în reality-showul de la Pro TV.

Remjus Boroiu le-a arătat fanilor etapele transformării sale

”Sunt o forță!”

Atunci când a participat la emisiunea ”Ninja Warior România”, Remus Boroiu a reușit să ajungă până în finală. Dar nu a reușit să o câștige, chiar dacă și-a dorit foarte mult. Din păcate pentru el, i-au lipsit doar câteva secunde pentru a fi marele câștigător. (CITEȘTE ȘI: PERVERSUL DIN TITU A FOST PRINS! CE FĂCEA ÎN FAȚA ȘCOLII!)

”Îmi place sportul. Fac asta de la 14 ani. Particip la concursuri la care trebuie să arăți bine, deci mă antrenez în această direcție și ca să fiu sănătos. Particip pentru că îmi plac provocările și pentru a dovedi că acest corp al meu este foarte funcțional și foarte puternic. Îmi place să mă autodepășesc”, a declarat Remus Boroiu pentru ziuaconstanța.ro.

Mai mult, Remus Boroiu afirmă – pe pagina de Instagram – că își asumă responsabilitatea totală pentru propria sa viață.

”Aceasta este ziua în care eu decid. Eu controlez fiecare lucru care vine către mine. Îmi asum responsabilitatea totală pentru propria mea viață. Sunt o forță! Așa să fie.🙏”

În adolescență, Remus Boroiu nu se putea lăuda cu un trup ”bine lucrat”

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...