Perversul din Titu a fost prins! Ce făcea în fața școlii!

Publicat: 14/03/2018 | 18:53
Perversul din Titu a fost prins! Ce făcea în fața școlii!

Un tânăr de 26 de ani a fost prins de polițiști după ce s-a masturbat în fața unei școli din Titu, județul Dâmbovița. Perversul venise la iubita sa, din Ulieşti, Petrecea ore întregi, zilnic, pe străzile din apropierea şcolilor sau în locurile în care se jucau copiii.

A venit din București și își manifesta comportamentul deviant în public. Fie stătea în maşină, fie se plimba dezbrăcat pe stradă. Perversul nu se jena să facă gesturi obscene. Viza atâtfetiţele, cât şi a băieţii. Totul, în fața școlii unde învață elevi de școală primară sau gimnaziu.

Un pervers a atacat o poliţistă în Capitală şi apoi… Incredibil, procurorii l-au pus în libertate!

Potrivit Stirlor PROTV, părinţii şi bunicii copiilor spun că individul le-ar fi oferit şi bani micuţilor pentru a se urca cu el în maşină. Copiii au povestit cele întâmplate, iar părinţii l-au urmărit.  Apoi, au anunţat şi poliţia.

Perversul a fost prins de oamenii legii în Braniştea.  A fost pus sub control judiciar pentru 60 de zile. Anchetatorilor le-spus că pe stradă se simte cu adevărat liber şi nu are nicio inhibiţie.

Perversul din Câmpulung

Din nefericire, nu este primul caz de acest gen. Un pervers a fost surprins de o elevă în timp ce se masturba, în mașina personală.  Parcase în fața unui liceu din Câmpulung. Chemați la fața locului, jandarmii l-au găsit dezbrăcat. Fapta s-a petrecut acum o lună, în apropierea Colegiului Național Dinicu Golescu din Câmpulung, județul Argeș. Un bărbat de aproximativ 40 de ani a fost observat de către o elevă în timp ce făcea gesturi sexuale în propria mașină.

 

Citește și...