Acasă » Exclusiv » Amănunte de ultimă oră despre mecanicul auto suspectat că a tranșat două eleve. Bucăți de carne găsite în congelatorul lui și…

Amănunte de ultimă oră despre mecanicul auto suspectat că a tranșat două eleve. Bucăți de carne găsite în congelatorul lui și…

De: Cosmin Cîrstoiu 26/07/2019 | 12:42

CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, amănunte de ultimă oră despre mecanicul auto care este suspectat că a tranșat două eleve. Atenție, informații și imagini cu un puternic impact emoțional!  (CITEȘTE ȘI: BOTE DESPRE ALEX BODI: ”NU ȘTIU CUM ÎL CHEAMĂ PE BĂIATUL ĂSTA…” + MULTE ALTE DECLARAȚII SUPER-TARI)

UPDATE ora 17:50 – Anchetatorii au găsit dovezi că Alexandra Măceşanu a fost ucisă în casa suspectului din Caracal. Descoperiri halucinante în locuința criminalului. Vezi AICI.

UPDATE ora 17:36 – Cine era, de fapt, Alexandra, fata ucisă în Caracal. Dezvăluirile făcute la Antena 3. Răspunsul AICI.

UPDATE ora 17:25 – Crimele din Caracal. Percheziția domiciliară a început abia după 3 ore de la primirea autorizației. Citește AICI.

UPDATE ora 16:21 – Crimele din Caracal. 19 ore fatale. Putea fi salvată Alexandra? Răspunsul AICI.

Presupusul criminal în serie de la Caracal
Presupusul criminal în serie de la Caracal

UPDATE ora 15:32 – Momente dramatice. O tânără a leșinat lângă ”Casa Groazei” din Caracal. Mai multe detalii AICI.

UPDATE ora 15:18 – Gheorghe Dincă, bărbatul suspectat de uciderea Alexandrei Măceşanu şi a Mihaelei Luiza Melencu, ambele dispărute din Caracal, este vizat şi într-un dosar de trafic de persoane, aflat în instrumentarea DIICOT Craiova. (DETALII AICI)

UPDATE ora 15:16 – STS, despre cazul din Olt: ”Victima a sunat de trei ori la 112/ STS nu identifică locul telefonului”. Comunicatul AICI.

UPDATE ora 15:08 – Suspectul din Caracal, cercetat pentru omor calificat. Mai multe informații AICI.

UPDATE ora 14:38 – Bogdan Jelea, politolog: ”Să nu se ajungă la concluzia că fata a murit cu zile, pentru că putea fi salvată!” CITEȘTE AICI.

UPDATE ora 14:12 – Crimele din Caracal. VEZI AICI primele imagini din curtea în care ar fi fost ucise Alexandra şi Mihaela.

UPDATE ora 13:43 – Valeriu Șuhan, fost ofițer de poliție judiciară, despre cazul de la Caracal: ”Putem avea de-a face cu un Ted Bundy de România”. CITEȘTE AICI.

UPDATE ora 13:22 Poliția anunță că a primit trei locații greșite de la STS în apelul fetei tranșate de vii. Astfel oamenii legii confirmă informațiile publicate, în urmă cu puțin timp, de site-ul nr. 1 din România.   

„A fost un apel de la fata dispărută pe 24, ieri, cei de la STS ne-au transmis o arie în Munţii Apuseni şi trei locaţii greşite. Au mers cei de la IPJ Olt acolo şi nu au găsit nimic. Cei de la Dolj care se aflau în zonă s-au implicat cu ce aveau. Aşa au ajuns în zona locaţiei respective şi au văzut o maşină care fusese de câteva ori pe imagini. La şase dimineaţa au făcut percheziţiile şi au găsit într-un butoi mai multe rămăşiţe umane cu nişte inele, bijuterii. Rămăşiţele vor fi expertizate”, a declarat purtătorul de cuvânt al IGPR, Georgian Drăgan. 

UPDATE ora 13:13 Viorica Stoian, una dintre fostele angajate ale presupusului criminal, a făcut mărturii despre unul dintre obiceiurile acestuia. Mai mult, femeia a spus că el i-a propus la un moment dat să întrețină relații sexuale în schimbul unei sume de bani. Ea a declarat cum au aflat vecinii despre ce s-a întâmplat în casa groazei în care Alexandra și Mihaela Luiza și-ar fi găsit sfârșitul.

UPDATE ora 13:02  – În urmă cu o zi, un apel la 112 i-a îngrozit pe toți! Conform surselor noastre, a sunat o fată dispărută, care a spus că se află sechestrată într-o locuință, fără a preciza exact unde.VEZI AICI TOTUL

UPDATE ora 12:45 – Polițistul Viorel Teaca, în stare de șoc. A postat imaginile cu ramășițele fetelor ucise în Caracal, dupa ce au fost luate la ocazie. VEZI AICI.

UPDATE ora 12:25VEZI AICI ce au găsit polițiștii în frigiderul bărbatului suspectat că a ucis două tinere din Caracal după ce le-a luat la ocazie. Cinci pungi cu…

––––––––––––––––––––––––––––

Potrivit unor surse apropiate anchetei, una dintre fetele răpite ar fi sunat la 112 chiar din curtea ucigașului și le-ar fi spus oamenilor legii că a fost răpită și că are nevoie de ajutor. Polițiștii ar fi cerut ajutorul Serviciului de Telecomunicații Speciale (STS), care a indicat trei locuințe ce se aflau pe o arie destul de mare.

În cursul zilei de joi, polițiștii au efectuat percheziții la cele trei adrese, dar care s-au soldat fără rezultat. Conform surselor citate, în această dimineață, după ce în acest caz s-a implicat Direcția de Operațiuni Speciale, iar cei de la STS  au indicat o nouă adresă, oamenii legii au efectuat percheziții la locuința taximetristului de ocazie.

Oase de la cel puțin două cadavre…

Surse din cadrul anchetei susțin că bărbatul din Caracal ar fi tranșat cele două cadavre după care le-ar fi incendiat. În urma perchezițiilor, oamenii legii au găsit în locuința acestuia mai multe haine și bijuterii care corespundeau cu cele ale victimelor, precum și rămășițe calcinate. Totodată, în congelatorul suspectului, ar fi fost găsite bucăți de carne care ar putea proveni de la cadavre. Mamele celor două fete ar fi fost deja anunțate de autorități că este posibil ca fiicele lor să fie victimele acestor atrocități. Potrivit surselor citate, oasele găsite provin în mod cert de la cel puțin două cadavre și cel mult patru.

(NU RATA: CUM SĂ NU-L IUBEASCĂ GIGI BECALI?! GINERELE PATRONULUI FCSB ȘI-A TATUAT O CRUCE PE TOT SPATELE!)

Gheorghe Dincă ar fi principalul suspect

Cine este bărbatul suspectat de uciderea fetelor!

Gheorghe Dincă este acuzat că ar avea legătură cu dispariția uneia dintre fete, pe care ar fi luat-o la ocazie. În locuința bărbatului din Caracal anchetatorii au găsit resturi de oase arse și cinci pungi cu carne. Se crede că acestea sunt rămăşiţele Alexandrei Măceşanu, tânăra dispărută miercuri dimineaţă, după ce a urcat într-o maşină de ocazie. Gheorghe Dincă este principalul suspect şi în cazul dispariţiei Mihaelei Luiza Melencu, din comuna Dioşti, judeţul Dolj, o fată dispărută în urmă cu trei luni.

“În cazul minorei, de 15 ani, din comuna Dobrosloveni, a cărei dispariție a fost sesizată la data de 25 iulie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal, efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lipsire de libertate. Acestea sunt datele care pot fi comunicate până în acest moment pentru a nu fi periclitată ancheta, care este în plină desfășurare. De îndată ce vor exista date care pot fi furnizate, acestea vă vor fi comunicate”, au transmis, oficial, polițiștii.

La fața locului au fost trimiși și specialiști din Direcția de Investigații Criminale și Institutul Național de Criminalistică.

“Conducerea Poliției Române a dispus trimiterea unei echipe mixte de specialiști din cadrul Direcției de Investigații Criminale și Institutului Național de Criminalistică, pentru a sprijini cercetările desfășurate de colegii din Olt cu privire la cazul de la Caracal.

Toate activitățile se desfășoară sub coordonarea unui procuror”, au transmis reprezentanții IGPR

Vă reamintim că două fete care locuiesc în două localităţi diferite, aflate în apropiere de Caracal, au dispărut în condiţii asemănătoare, la diferenţă de trei luni.  Ambele fete, de vârste apropiate, se întorceau de la Caracal către localităţile de domiciliu atunci când s-au urcat în maşini, la ocazie, şi nu au mai fost văzute vreodată. (VEZI POVESTEA AICI)

Rămășițele descoperite de anchetatori

Oasele descoperite la percheziție ar putea proveni de la cel puțin două cadavre…

Polițistul slătinean Viorel Teacă a făcut publice, pe Facebook, fotografii cu rămășițele găsite la domiciliul suspectului.

„Nu am cuvinte, nu mai am ce să spun, pur si simplu nu mai stiu!???
Descoperire șocantă în cazul fetelor dispărute în Olt! Cele două fete dispărute în Caracal ar fi fost ucise de şoferul care le-a luat la ocazie. La domiciliul acestuia, un mecanic auto în vârstă de 65 de ani, a descins poliţia vineri de dimineaţă”, a scris polițistul pe pagina de socializare.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar pentru orice buzunar
Cât costă un kilogram din primele CĂPȘUNI româneşti, apărute deja în pieţe. Nu sunt chiar...
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42 de ani!
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42...
Apariție INCREDIBILĂ: De la chelneriță, la IUBITĂ DE MILIONAR! Cine e cu adevărat românca Antonela, cucerirea fostului patron din fotbal
Apariție INCREDIBILĂ: De la chelneriță, la IUBITĂ DE MILIONAR! Cine e cu adevărat românca Antonela,...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au cunoscut celebritatea
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Marilu Dobrescu rupe tăcerea despre „procedura secretă”. Dezvăluirile făcute au șocat o întreagă țară: „Cu fiecare injecție pe care ți-o faci, ai un strop de speranță”
Marilu Dobrescu rupe tăcerea despre „procedura secretă”. Dezvăluirile făcute au șocat o întreagă țară: „Cu...
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului era coborât în groapă?
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce...
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Marilu Dobrescu și Iustin s-au despărțit! Motivul terifiant din spatele separării: „Am început să am psihoze”
Marilu Dobrescu și Iustin s-au despărțit! Motivul terifiant din spatele separării: „Am început să am...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre ei doi: „Virginia, chiar nu mă șochează nimic în lumea asta, crede-mă.”
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma uriaşă e plătită de o companie a familiei conducătoare din Emirate
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape...
Cristina Demetrescu anunță noroc mare și schimbări pentru 5 zodii. Vine o perioadă neașteptată peste acești nativi până la sfârșitul lui aprilie
Cristina Demetrescu anunță noroc mare și schimbări pentru 5 zodii. Vine o perioadă neașteptată peste...
Fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Produsele pe care românii le adoră se vând în toată țara și sunt mai bune decât cele din import
Fabrica din România care produce pe bandă rulantă. Produsele pe care românii le adoră se...
Halep, lovitură ISTORICĂ! A semnat. Anunțul venit chiar vineri, 19 aprilie
Halep, lovitură ISTORICĂ! A semnat. Anunțul venit chiar vineri, 19 aprilie
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că adevărul o să iasă la iveală!
Bănică Jr şi Lavinia Pîrva, anunț neașteptat după 7 ani de relaţie: Am considerat că...
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
Obligație fără excepții pentru PROPRIETARII de locuințe din România. Ai doar 30 zile să rezolvi
Obligație fără excepții pentru PROPRIETARII de locuințe din România. Ai doar 30 zile să rezolvi
Restricții la o mare bancă din România. Cum vor fi afectați clienții
Restricții la o mare bancă din România. Cum vor fi afectați clienții
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Smoothie poate crește riscul de DIABET, avertizează medicii nutriționiști. Care sunt alternativele
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului ei: Doar două ore, în weekend!
Ce studii are cea mai frumoasă femeie din România. Interdicţia pe care i-a pus-o soţului...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă din timpul căsniciei cu Alina Sorescu:
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
Ce salariu ar primi chefii Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu de la Pro TV. Suma pentru care a lăsat în urma „Chefi la cuțite”
Ce salariu ar primi chefii Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu de la Pro TV. Suma pentru...
Peștele ieftin și bogat în vitamina D pe care îl găsești în toate supermarketurile din România. Nutriționistul Cristian Mărgărit îl recomandă: ”Este un miracol pentru imunitate”
Peștele ieftin și bogat în vitamina D pe care îl găsești în toate supermarketurile din...
Gigantul care deschide o nouă fabrică în România. E aproape de București, oferă 200 de locuri de muncă
Gigantul care deschide o nouă fabrică în România. E aproape de București, oferă 200 de...