Suspectul din Caracal, vizat într-un dosar de trafic de persoane. Furniza „fete” militarilor americani de la Deveselu?

Publicat: 26/07/2019 | 15:18

Gheorghe Dincă, bărbatul suspectat de uciderea Alexandrei Măceşanu şi a Mihaelei Luiza Melencu, ambele dispărute din Caracal, este vizat şi într-un dosar de trafic de persoane, aflat în instrumentarea DIICOT Craiova.

Potrivit ziarului local Gazeta Nouă, pe numele lui Gheorghe Dincă există o sesizare pentru trafic de persoane. Dosarul este înregistrat la DIICOT – Serviciul Teritorial Craiova. Conform sursei citate, bărbatul ar fi făcut parte dintr-o reţea care furniza „fete” soldaţilor americani de la Deveselu.

Ce au descoperit anchetatorii

Detalii șocante au apărut în cazul celor două fete care au dispărut din Caracal după ce s-ar fi urcat în mașină, la ocazie. Surse din cadrul anchetei susțin că bărbatul din Caracal ar fi tranșat cadavrele victimelor, după care le-ar fi incendiat. În urma perchezițiilor, oamenii legii au găsit în locuința acestuia mai multe haine și bijuterii care corespundeau cu cele ale celor două fete, precum și rămășițe calcinate.

Totodată, în congelatorul suspectului, ar fi fost găsite bucăți de carne care ar putea proveni de la cadavre. Mamele celor două fete au fost deja anunțate de autorități că este posibil ca fiicele lor să fie victimele acestor atrocități. Potrivit surselor citate, oasele găsite provin în mod cert de la cel puțin două cadavre și cel mult patru. (VEZI DETALII AICI)

Citește și...