Anchetă în Constanța! O femeie susține că fiica ei a fost bruscată la creșă

Publicat: 03/10/2018 | 20:16
Anchetă în Constanța! O femeie susține că fiica ei a fost bruscată la creșă

Polițiștii constănțeni au deschis un dosar penal, după ce mama unei fetițe a depus o plângere în care susține susţine că fiica ei a fost bruscată de o educatoare de la creșă.

Reprezentanții Poliției Constanța au declarat, miercuri, că fetița în vârstă de un an și jumătate este înscrisă la Creșa Grădiniță Universul Piticilor, iar incidentul a fost reclamat în data de 21 septembrie. Femeia a adus ca dovezi imagini surprinse de camerele video din incinta creşei, în care se observă cum, în timpul programului de somn, una dintre educatoare o împinge pe fetiță, apoi o ține imobilizată pe pat, deoarece aceasta nu voia să stea culcată în pat. (CITEȘTE ȘI: SI-A LASAT BEBELUSUL DE 7 LUNI LA CRESA, DAR A AVUT UN ADEVARAT SOC CAND A FOST CHEMATA DE URGENTA DE INGRIJITORI. CE PATISE COPILUL)

”Când se apropia perioada de somn atunci începea să plângă foarte tare. Mai plângea şi înainte puţin, ce-i drept, ca orice copil probabil, dar nu aşa, foarte tare şi nu vrea să doarmă”, a spus mama fetiței.

Instituția neagă acuzațiile

Mama fetiței a spus că a încercat să discute cu conducerea instituției, dar incidentul ar fi fost negat și, astfel, a luat decizia să facă plângere la poliție.

”Doamna face mişcări extrem de rapide pentru că aşa se întâmplă când lucrezi cu copii. Nu poţi să stai să aştepţi până doarme unul, până doarme celălalt”, a spus Luminiţa Puflene, directoarea grădiniţei private.

Oamenii legii au deschis un dosar de cercetare penală in rem, fiind făcute cercetări pentru loviri sau alte violențe. De asemenea, cazul a intrat și în atenția Direcției pentru Protecția Copilul Constanța, care a început o anchetă în acest caz. (VEZI ȘI: ASISTENTA MEDICALĂ FILMATĂ ÎN TIMP CE BRUSCA UN BEBELUȘ CU PARALIZIE, CONCEDIATĂ)

Citește și...