Anchetă la Vaslui, după ce două fete s-au bătut în curtea unui liceu. VIDEO

Publicat: 22/09/2018 | 09:44
Anchetă la Vaslui, după ce două fete s-au bătut în curtea unui liceu. VIDEO

Două fete au fost filmate de colegi în timp ce se băteau în curtea Liceului Tehnologic din comuna Puiești, județul Vaslui. Reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean (IȘJ) spun că vor analiza imaginile după ce acestea au fost postate pe facebook. Și polițiștii fac anchetă în acest caz.

Elevele de 14 ani, de la Liceul Tehnologic Puiești au fost filmate de colegi în timp ce se băteau în curtea școlii. Imaginile au fost postate pe Facebook de un coleg, care a spus că bătaia a avut loc vineri după-amiază, în curtea liceului vasluian. (CITEȘTE ȘI: VIDEO! SCENE ȘOCANTE LA UN MECI FOTBAL FEMININ! PATRU JUCĂTOARE AU AJUNS LA SPITAL, DUPĂ O BĂTAIE GENERALĂ ÎNTRE CELE DOUĂ FORMAȚII!)

În imagini se observă cum o elevă își lovește o colegă cu pumnii și picioarele, iar la un moment dat, o altă elevă încearcă să intervină pentru a le despărți, fără succes. Agresoarea o lovește în continuare pe victimă, deși aceasta era căzută la pământ și pare că a leșinat în urma loviturilor primite.

Reprezentanții ISJ Vaslui susțin că nu au fost anunțați

Reprezentanții ISJ Vaslui susțin că nu au fost anunțați în legătură cu incidentul, dar vor analiza imaginile de pe facebook.

„Nu știu despre ce este vorba, nu am fost încă sesizați. Trebuie să mă interesez și vom vedea despre ce a fost vorba acolo”, a declarat sâmbătă dimineața, corespondentului MEDIAFAX, Ana Botan, inspectorul-șef adjunct al ISJ Vaslui. (VEZI ȘI: BĂTAIE LA PISCINA HOTELULUI RADISSON BLU DIN CAPITALĂ! UN GRUP DE EVREI ȘI ARABI S-AU ÎNCĂIERAT, DUPĂ CE O STICLĂ CU APĂ A FOST VĂRSATĂ PE O FATĂ)

La rândul lor, și reprezentanții Poliției Vaslui fac o anchetă.

„Am văzut și eu imaginile în această dimineață (sâmbătă – n.r.). Voi lua legătura cu colegii de acolo, vom cerceta situația și vor fi luate măsurile legale care se impun”, a precizat Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Citește și...