Bătaie la piscina hotelului Radisson Blu din Capitală! Un grup de evrei și arabi s-au încăierat, după ce o sticlă cu apă a fost vărsată pe o fată

Publicat: 13/08/2018 | 09:09

Trei israelieni au fost reținuți vineri de organele de poliție, după ce s-au bătut la piscina unui hotel celebru din București. Imaginile șocante cu întreaga încăierare, în care se aruncă cu scaune, au devenit vireale pe rețelele de socializare.

Potrivit unor martori, un grup de evrei şi un grup de arabi, toţi cetăţeni israelieni, s-au încăierat în apropiere de piscina hotelului Radisson Blu, după un concert al cântăreţilor israelieni Lior Narkis şi Dudu Aharon, informează site-ul Ynet.

O înregistrare video a altercaţiei şi difuzată prin media de socializare arată persoane care aruncă cu scaune şi se îmbrâncesc, în timp ce una dintre ele pare să încerce să împingă o femeie în apă.

În imagini, se observă cum un grup de agenţi de securitate ai hotelului împingându-i pe beligeranţi în afară incintei piscinei.

Anchetatorii poliţiei române au primit imagini de la camerele de supraveghere ale hotelului şi ale unui cazinou din apropiere, interogând trei persoane implicate în bătaie.

Deşi motivul încăierării nu a fost dezvăluit oficial, unii martori au declarat că altercaţia s-a declanşat după ce o sticlă cu apă a fost vărsată pe o fată în incinta piscinei.

Niciunul dintre cei implicaţi nu a avut nevoie de îngrijiri medicale, iar trei persoane au fost duse la secţie pentru a răspunde la întrebări şi apoi au plecat înapoi la hotel, au declarat pentru AGERPRES reprezentanţi ai Ambasadei Israelului la Bucureşti.

Citește și...