Andreea Bălan, după ce s-a aflat că are un nou iubit: „Îmi place să merg pe margine”

Publicat: 08/07/2020 | 11:40
Andreea Bălan, după ce s-a aflat că are un nou iubit: „Îmi place să merg pe margine”

Andreea Bălan își vede liniștită de viață, după ce în presă au apărut imagini cu ea și noul iubit. Artista a transmis un mesaj subtil pe o rețea socială. 

De o lună, soarele pare să fi răsărit și pe strada Andreei, care se bucură din nou de viață. În weekend, artista a fost surprinsă de paparazzii Cancan în Vama Veche, acolo unde petrecea împreună cu Tiberiu Argint.

Alături de cei doi s-au aflat și Andreea Antonescu, cealată „jumătate” a trupei Andre, împreună cu noul partener. Ieri, în timp ce presa dezbătea în lung și în lat subiectul noii sale relații, vedeta a postat o fotografie pe o rețea socială. 

Fotografie cu abdomenul la vedere

În imagine, Andreea este îmbrăcată cu o fustă scurtă roz și cu o bluză tip bustieră, care lasă la vedere abdomenul lucrat al solistei. Desigur, fanii au complimentat-o în număr mare.

„I like walking on the edge” (n.n.- Îmi place să merg pe margine), a scris vedeta. Mesajul pare a fi o aluzie subtilă la adresa răutăților care s-au spus despre ea în ultima vreme. 

Prietenii blondinei au povestit că Andreea a fost atrasă de bândețea lui Tiberiu, dar că au contat și alte aspecte. 

„Andreea Bălan nu căuta un bărbat care să o consoleze, în niciun caz. Dar, l-a cunoscut pe Tiberiu Argint și între ei a fost o chimie. Apoi, din vorbă în vorbă, Andreea a fost cucerită de blândețea lui, dar și de faptul că, deși lucrează într-un mediu stresant, reușește să rămână copil, să se distreze, să uite de stres, iar felul lui tonic de a fi a fost pe placul ei”, au declarat amicii solistei. 

Artista ar fi fost cucerită în special de faptul că Tiberiu iubește copiii, mai ales având în vedere că prioritățile Andreei sunt cele două fiice pe care le are cu George Burcea.