Ce a atras-o pe Andreea Bălan la noul iubit. De ce a început artista o relație cu Tiberiu Argint

Publicat: 08/07/2020 | 10:51
Ce a atras-o pe Andreea Bălan la noul iubit. De ce a început artista o relație cu Tiberiu Argint

După ce, în weekend, Andreea Bălan s-a afișat public cu noul iubit, apropiații săi au dezvăluit ce a atras-o pe artistă la Tiberiu Argint și de ce a început o relație cu el.

Din câte se pare, Andreea și Tiberiu sunt împreună de aproape o lună, însă abia acum câteva zile au decis să facă publică relația

Apropiați ai cuplului au dezvăluit, pentru wowbiz.ro, că solista și noul iubit au numeroase pasiuni comune. 

„Andreea Bălan nu căuta un bărbat care să o consoleze, în niociun caz. Dar, l-a cunoscut pe Tiberiu Argint și între ei a fost o chimie. Apoi, din vorbă în vorbă, Andreea a fost cucerită de blândețea lui, dar și de faptul că, deși lucrează într-un mediu stresant, reușește să rămână copil, să se distreze, să uite de stres, iar felul lui tonic de a fi a fost pe placul ei”, au declarat prietenii blondinei. 

Tiberiu iubește foarte mult copiii

Artista a fost cucerită în special de faptul că Tiberiu iubește copiii, mai ales având în vedere că prioritățile Andreei sunt cele două fiice pe care le are cu George Burcea. 

„Andreea Bălan a fost cucerită de felul în care Tiberiu Argint vorbește despre nepoții pe care îi are. E clar că iubește copiii, îi place să se joace cu ei, se pune la mintea lor, iar asta îi place Andreei când vine vorba de un bărbat. În plus, iubesc amândoi animalele, iar asta i-a apropiat și mai mult”, au mai spus sursele. 

În ultima perioadă, fostul soț al Andreei vine mai des în vizită pentru a petrece timp cu fetițele.

„Au trecut aproape 4 luni de când ne-am separat, eu sunt ok acum, ne-am obișnuit cu această situație. El vine o dată pe săptămână să le vadă pe fetițe… Ela, un copil la trei ani, nu prea înțelege, nu știe ce înseamnă un divorț sau o supărare, tati lucrează… De aceea este foarte important pentru mine să le ofer anumite activități, să le ajut să treacă mai ușor peste această perioadă de tranziție și, atunci când vine tati, să aibă timpul lor cu tati.

Când vine tati, mă bucur și eu de timpul meu, cu mine și cred că așa fac foarte multe mame care sunt full-time. Ei bine, trecând patru luni, nu se mai poate rezolva și nu se mai poate repara nimic și nu cred că vom mai putea să fim ca înainte, ca și familie. Acum este important ca fiecare să își îndeplinească rolul, eu de mamă și el, cât se poate, de tată”, a explicat artista.