Andreea Balan, prima reacţie după ce s-a aflat că fostul iubit devine tată: „Azi…”. Fanii şi-au exprimat imediat părerile

Publicat: 05/12/2017 | 11:47

La câteva ore după ce s-a aflat că Misty e însărcinată, dar şi ce sex are bebeluşul pe care i-l va dăruit lui Keo, fostul iubit al Andreei Bălan, aceasta din urmă a făcut public un mesaj. Admiratorii îndrăgitei cântăreţe i-au scris imediat zeci de mesaje.

Andreea Bălan a anunţat pe o reţea de socializare programul concertelor din următoarea perioadă, inclusiv, cel de astăzi, când va face spectacol incendiar în Arad. Cât despre vestea că fostul iubit va deveni tată, artista nu a spus un cuvânt pe internet, semn că nu vrea să aducă trecutul în prezent. Ea are o viaţă frumoasă: o familie minunată şi cariera dorită.

În urmă cu câţiva ani, Andreea Bălan s-a despărţit de Keo, după ce acesta a înşelat-o cu Alexandra. Pe numele de scenă Misty, vedeta e însărcinată în şapte luni şi jumătate.

Citeşte şi: S-a aflat sexul bebeluşului pe care Misty i-l va dărui lui Keo! Mai au puţin şi îşi cunosc copilul

„Neata dragilor, azi facem show in Arad
05.12 – Arad (aer liber)
08.12 – Princess (bal fac. de Sociologie)
14.12 – Brasov (Aro)
15.12 – Bucuresti (Arenele Romane)
15.12 – Bucuresti (party)
16.12 – Rm Valcea (mall)
17.12 – Piatra Neamt (aer liber)
#AndreeaBalanShow #BestShow
#FanteziaDeIarna
, a scris Andreea Bălan pe pagina ei de Facebook.

Felicitari pentru afis! Petrisor chiar merita sa apara alaturi de tine, pentru loialitatea lui in primul rand si pentru prestatie. Felicitari, Andreea pentru tot ce faci, esti unica!!! P.S.: Am 59 de ani!„, „Buna, frumoasa mea! La Targu-Jiu cand vii? Pupici pentru tine şi fetiţa ta, te iubim!sunt două dintre mesajele postate de fani.

Artista are o familie frumoasă alături de George Burcea. Ei s-au căsătorit la sfârşitul lunii martie pe una dintre idilice plaje californiene: Sunset Beach. Andreea Bălan a devenit mamă pentru prima dată pe 9 octombrie 2016. Fiica ei cu George Burcea poartă numele Ella Maya.

Citește și...