Andreea Berecleanu, despre operațiile estetice: ”Cred că dacă l-aș ruga pe soțul meu…”

Publicat: 24/09/2018 | 21:19

Operațiile estetice sunt ”la modă” în rândul vedetelor pentru a atinge perfecțiunea. Andreea Berecleanu însă are altă metodă de a-și menține frumusețea trăsăturilor odată cu trecerea anilor.

„Trăsăturile sunt mai mult sau mai puțin interesante, pentru mine însă primează calitatea pielii. Fac de două ori pe an cure de detoxifiere și am grijă să beau foarte multe lichide. Eu fac detox-ul în cure de câte cinci zile sau zece zile cu sucuri naturale din diverse combinații de fructe si legume.” a spus Andreea Berecleanu într-o emisiune TV. (CITEȘTE ȘI: ANDREEA BERECLEANU, MESAJ EMOȚIONANT LA DOI ANI DE LA CĂSNICIE: ”O IMAGINE PENTRU O VIAȚĂ”)

Soțul Andreei Berecleanu este un cunoscut medic estetician însă prezentatoarea TV a mărturisit că el ar refuza-o dacă și-ar dori o intervenție anume. Și asta deoarece în viziunea lui Constantin Stan… soția lui este perfectă!

Medicul Constantin Stan, dezvăluire despre soția lui, Andreea

Doctorul Constantin Stan este foarte discret în ceea ce privește viața personală, foarte rar vorbește despre familia lui. Esteticianul a dezvăluit un lucru pe care nu îl știa nimeni și anume că fața Andreei Berecleanu este perfectă. În momentul în care a calculat unghiurile feței jurnalistei, a rezultat 1, ceea ce înseamnă perfecțiune, potrivit formulei frumuseții. (VEZI ȘI: ANDREI ZAHARESCU ÎI DĂ LOVITURA DE GRAȚIEI FOSTEI SALE SOȚII, ANDREEA BERECLEANU!)

Există o formulă a unui profesor care a stabilit caracteristicile frumuseții și a adus-o la indice 1. Acesta este formula frumuseții. Când am calculat la fața Andreei aceste unghiuri, era 1. Am făcut acest lucru înainte de a fi împreună, cu ajutorul unei fotografii de-ale ei, pe care o am și acum”, a spus doctorul Constantin Stan.