Andrei Zaharescu îi dă lovitura de grației fostei sale soții, Andreea Berecleanu!

Publicat: 10/08/2018 | 11:54

Conflictul dintre cunoscuta prezentatoare a stirilor, Andreea Berecleanu și fostul ei soț, actualul consul în Africa de Sud, Andrei Zaharescu este departe de a se fi încheiat cu toate că au trecut cinci ani de când s-au despărțit.(CITEȘTE ȘI: ”DUȘMANUL DE MOARTE” A CERUT OFICIAL EXECUTAREA AVERII LUI GIGI BECALI!)

Chiar dacă divorțul s-a produs într-o oarecare liniște, cei doi anunțând că divorțează după ce au convenit amiabil pentru a face anunțul oficial, acum totul a luat o altă intorsătură. Andreea i-a intentat mai multe procese pentru plata pensiei alimentare, fostului ei soț. La randul său, Andrei Zaharescu îi cere fostei soții plata cheltuielilor de judecată de până acum, care se ridică la aproximativ 6000 de lei, potrivit libertatea.ro. Pentru plata datoriilor, Andrei Zaharescu intenționează să o execute silit pe foasta soție. Ultimul litigiu aflat pe rol a fost înregistrat la sfârșitul lui mai 2018, informează b1.ro.(NU RATA, AICI: DIVORTUL TRECE, FAMILIA RAMANE! CE EFORTURI FACE ANDREI ZAHARESCU CA SA NU IL UITE COPIII SI SA LE FIE IN CONTINUARE TATA!)

Războiul dintre cei doi a pornit în urmă cu câțiva ani, de la plata pensiei alimentare de către Andrei pentru cei doi copii ai săi. Zaharescu a obținut o reducere de 200 de dolari, față de 600 de dolari, cât ceruse în instanță. El a motivat atunci că are nevoie de bani pentru întreţinerea ultimului său fiu.

Citește și...