Andreea Berecleanu, vacanță „exotică” în… Bacău. „Atât de multe de făcut și de…”

Publicat: 18/07/2020 | 15:54

În timp ce foarte multe dintre vedete își petrec vacanțele pe plaje exotice, Andreea Berecleanu a ales să se relaxeze în orașul natal al actualului soț – Bacău.

Fosta prezentatoare a știrilor de la Observator s-a plimbat prin centrul orașului și prin parcul central, după care a vizitat Casa Memorială ”George Bacovia”, unde a lăsat chiar un mesaj în Cartea de Oaspeți. (VEZI AICI: ANDREEA BERECLEANU ÎȘI ÎMPARTE TIMPUL ÎNTRE COPII ȘI CLINICA SOȚULUI DUPĂ CE A DIVORȚAT DE “OBSERVATOR”)

Impresionată de singura pădure de pini negri din Europa

Într-o altă zi, a mers împreună cu familia la un centru de echitație. Vedeta și-a continuat vacanța într-un tur al județului, fiind impresionată de singura pădure de pini negri din Europa.

”Bacău și mărginimi. Atât de multe de făcut și de vizitat. De la  Clubul ecvestru, până la Casa Memorială George Bacovia, Parcul Trandafirilor (…)

Andreea Berecleanu s-a bucurat din plin de vacanța de la Bacău

Acum am ajuns la Moinești, pe seară mergem la Slănic Moldova. Vă scriu aceste rânduri din singura pădure de pini negri din Europa”, a povestit Andreea Berecleanu. (CITEȘTE ȘI: ANDREEA BERECLEANU ÎL CHEAMĂ PE FOSTUL SOȚ LA JUDECATĂ ÎN SĂPTĂMÂNA MARE. MOTIVUL ESTE…)

„Puțin botox injectat periodic”

Andreea Berecleanu s-a căsătorit în 2016 cu doctorul estetician Constantin Stan, medicul preferat al vedetelor, cel care a pus bazele unei clinici private în Bacău, unde a atras o mulțime de celebrități. Printre acestea se numără și Andreea Esca, Andreea Marin, Mihaela Rădulescu, Andreea Raicu, Monica Bârlădeanu sau Anda Adam.

Esteticianul Constantin Stan a cunoscut-o pe Andreea Berecleanu în anul 2011, când prezentatoarea de la Observator a mers la el pentru a o face mai frumoasă. Cinci ani mai târziu, cei doi au devenit soț și soție.

Andreea Berecleanu se relaxează în Bacău

Andreea Berecleanu a divorţat de Andrei Zaharescu după 15 ani de mariaj şi s-a implicat rapid într-o nouă relaţie. Prezentatoarea TV s-a lăsat pe mâna medicul estetician, iar aceasta a rămas impresionat de frumusețea ei.  (AFLĂ ȘI: ANDREEA BERECLEANU REVINE PE “STICLĂ”. UNDE VA PUTEA FI VĂZUTĂ ALĂTURI DE FIICA EI, EVA. “AM FILMAT PENTRU COLEGII DE LA…”)

„Andreea Berecleanu are cel mai frumos chip pe care l-am văzut. Ea nu a avut nevoie de ceva complicat. Puțin botox injectat periodic este suficient în cazul ei”, declara medicul Constantin Stan, cel care a „întinerit-o” pe Andreea.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.