Andreea Berecleanu revine pe “sticlă”. Unde va putea fi văzută alături de fiica ei, Eva. “Am filmat pentru colegii de la…”

Publicat: 20/05/2020 | 16:47

În urmă cu doar câteva luni, Andreea Berecleanu a decis să se despartă de Antena 1, iar o astfel de hotărâre a fost, la momentul respectiv, surprinzătoare. Vedeta nu a putut sta însă departe de micul ecran. Urmează să apară la Kanal D, post unde a oferit un interviu alături de fiica ei, Eva.

(VEZI ȘI AICI: CE VA FACE ANDREEA BERECLEANU, DUPĂ CE S-A AFLAT CĂ NU VA MAI PREZENTA OBSERVATORUL DE LA ORA 19)

Andreea spunea că decizia plecării de la Antena 1 i-a aparținut și că nu a dorit să prelungească un contract de muncă în alte condiții decît cele stabilite/agreate ”dintotdeauna”. Vedeta mai transmite că nu ar fi fost nevoie de ”clauze” pentru a merge mai departe alături de postul Antena 1.

(VEZI ȘI AICI: ANDREEA BERECLEANU ÎNTOARCE ARMELE CĂTRE ANTENA 1: “CEI CARE DISTRUG PÂNĂ LA AUTODISTRUGERE”)

Între timp a oferit un interviu la Kanal D, împreună cu fiica ei. Iar fanii le pot admira pe ambele la “Teo Show”.

Am filmat pentru colegii de la Kanal D. Cu cine? Așa cum se vede din fotografii, cu Eva, fiica mea. Am vorbit despre viața în această perioadă, pre și post izolare, de reluarea activităților de zi cu zi, am răspuns tuturor întrebărilor puse de Mădalina Lambriloc cu multă decență și experiență. În curând, la Teo Show!?”, a anunțat Andreea Berecleanu, potrivit viva.ro.

Andreea Berecleanu
Andreea Berecleanu, alături de fiica ei, Eva

Ce a spus Andreea Berecleanu după ce a plecat de la Antena 1

A fost hotărârea mea de a pleca. De fapt, este decizia mea de a nu prelungi un contract de muncă în alte condiții decât cele agreate dintotdeauna de comun acord. Trebuie înțeles că niciodată nu am acceptat să semnez ceva impus sau, după cum numesc anumite companii „contracte-cadru. Sunt o persoană care respectă rigorile, disciplina, și asta am demonstrat în timp. Nu e nevoie de clauze care ofereau protecții excesive doar uneia dintre părțile contractului”, declara Andreea Berecleanu la scurt timp după ce a încheiat conturile cu Antena 1.

(CITEȘTE ȘI: CE SPUNE O FOSTĂ COLEGA DE LA ANTENĂ DESPRE ANDREEA BERECLEANU: “NU E JURNALISTĂ / E OBSEDATĂ DE MACHIAJ”! SCANDAL)

Citește și...