Andreea Marin, declarații uluitoare despre Violeta. Ce a învățat de la fiica ei: ”Copiii noștri sunt ce mai importantă lecție de viață pe care noi o primim”

Autor: A.N.
Publicat: 27/08/2019 | 16:41

Invitată în cadrul unei emisiuni TV, Andreea Marin a făcut declarații uluitoare despre Violeta. Vedeta a mărturisit, în direct, ce anume a învățat de la fiica ei.

„Copiii noștri sunt ce mai importantă lecție de viață pe care noi o primim. Cred că în fiecare zi am ceva de învățat de la copilul meu. Uneori, prin candoarea lor, prin claritatea anumitor lucruri… noi nu o mai avem. Ne pierdem naturalețea. N-ar trebui să ne mai impunem atâtea limite. Copiii n-o fac, încă au aripi și zboară cu ele. (…) Uneori îți vine să iei luna de pe cer și să i-o dăruiești copilului. Eu nu sunt un profesor, sunt un om care învață.

Cred că cel mai important sfat e să fim cu ochii deschiși, să le ascultăm opiniile copiilor noștri. Dacă vorbim de siguranță, cred că ar trebui să nu mai stăm la mâna a ceea ce ne oferă statul și ar trebui să încercăm să găsim căi, o asigurare de viață, de sănătate, să nu ne mai bazăm pe puțin pe care ni-l acoperă asigurările de la stat. 

Cred că e necesară prietenia, dar cred și că părintele trebuie să aibă o autoritate în fața copilului. Copilul meu m-a învățat că trebuie să țin cont de părerile ei. M-a învățat sensibilitatea o dată în plus, este o sensibilitate de alt tip. M-a învățat că uneori sentimentele se exprimă altfel decât mi-aș fi închipuit eu. Ceea ce facem noi ca părinți are un impact asupra vieții copiilor. Doar făcând anumite lucruri, am devenit un exemplu de urmat pentru ea. Mi-aș dori să fie sănătoasă și fericită. Deocamdată îmi seamănă foarte mult. Este deschisă către diverse orizonturi”, a spus Andreea Marin la Antena Stars.

Cum și-a anunțat Andreea Marin fetița de divorțul de Ștefan Bănică Jr.

Vedeta a vorbit despre un momentul când a trebuit să-și anunțe copilul de despărțire, un subiect foarte delicat pentru orice părinte. Andreea Marin a explicat că a fost sinceră cu fiica ei de la bun început și că a încercat să gestioneze situația cât mai bine, pentru a evita suferința.

„Doi oameni au ce căuta împreună atât timp cât construiesc împreună. Când nu mai au disponibilitatea să construiască fiecare să-și vadă de drumul lui. Se poate spune că este o dovadă de egoism care suferă după despărțirea părinților. Da, copiilor nu are cum să le fie bine din prima, dar îi poate fi bine dacă înțelege și i se explică. Eu i-am spus copilului meu încă din momentul deciziei. Nu am căutat să ascund sau să mint. Avem șansa să fim fericiți acum. Fiecare pe drumul său și în același timp să creștem acest copil minunat”, a declarat Andreea Marin, pentru VIVA!

Citește și...