”Arnold” e tranşant! Fostul portar al ”Generaţiei de Aur” îl critică pe Gigi Becali: ”A pierdut vremea…”

Publicat: 20/10/2017 | 00:00

Bogdan Stelea, fostul portar al Generaţiei de Aur, este de părere că finanţatorul FCSB, Gigi Becali, ar fi trebuit să-şi facă o academie de fotbal precum a lui Gică Hagi încă de când a preluat clubul. El a dezvăluit pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, şi motivele pentru care a plecat de la academia ”Regelui”. (VEZI ŞI: SUPER-IMAGINI cu ”Arnold” şi iubita lui. S-au ”dat” cu motorul prin ploaie!)

Bogdan Stelea se ocupă în prezent de ”Grădiniţa de fotbal” de la Stejarii Country Club, alături de instructorul Alin Ienac, unde are sub comandă două grupe de copii. Fostul portar al naţionalei care a făcut istorie la Campionatul Mondial din 1994 din SUA a povestit, pentru CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, cum decurg antrenamentele, de ce condiţii beneficiază copii şi ce aşteptări are de la ei. Visează şi o academie… ”Poate mai târziu, nu ştiu, voi vedea cum decurg lucrurile”, a dezvăluit Stelea. 
 
Ajunge şi la fotbalul românesc, cel de ”elită”. ”Marea problemă aici sunt patronii. Îmi pare rău că o spun, dar aşa este, ei sunt problema. Pentru că vor să facă rezultate din nimic. Adică, investiţii minime, pretenţii maxime”, acuză Bogdan Stelea. A venit cu un exemplu: ”Peste tot în lumea asta, unde sunt rezultate, se fac investiţii. Pe oriunde, patronii investesc de zece ori mai mult decât la noi. Aici, performanţele sunt sporadice. Se duc echipele în cupele europene, OK, au ajuns în grupe, iar acolo rar se întâmplă ceva… Tot e bine că măcar ajung acolo.” (CITEŞTE AICI: VIDEO EXCLUSIV. Celebrul portar al ”naţionalei” a devenit profesor de fotbal pentru puştii de la ”Stejarii”. ”Grădiniţa” lui Arnold. CANCAN.RO vă prezintă imagini în premieră de la antrenamentele micuţilor)
 
Crede că FCSB se poate califica în fazele superioare ale Ligii Europa, dar este de părere că roş-albaştrii, de când e Gigi Becali patron, ar fi putut să obţină mai multe performanţe. 
 
”La ce înseamnă Steaua (n.r. FCSB) în Europa şi la ce brand e… În fine… Dar, la ce înseamnă în România, această echipă ar fi putut să aibă o academie şi să scoată jucători pe bandă rulantă. De cât timp investeşte Gigi Becali? Mi se pare că de 14-15 ani! În anii ăştia putea să facă o academie foarte mare. Ar fi avut jucători valoroşi din academia lui. 
 
Nu-i târziu că vrea acum să-şi facă, dar a pierdut vremea! La ce înseamnă Steaua… Are cei mai mulţi suporteri în ţară, toţi când aud de Steaua… Ce să mai spun, trebuia să-şi facă o academie”, a punctat Bogdan Stelea. (CITEŞTE AICI: Declaraţia care va şoca Liga I! Cum era să moară pe teren un fotbalist-campion de la Viitorul lui Hagi: ”Din ambulanţă ieşea fum…”)

A plecat de la Viitorul lui Hagi

Fostul portar a discutat cu Gică Hagi, atunci când la Stejarii Country Club s-a înfiinţat ”Şcoala de fotbal Bogdan Stelea.” ”Regele” l-a sunat să-l întrebe de proiect, dar cei doi au rămas la o discuţie amicală, după ce fostul decar al naţionalei a aflat că este doar o formă de iniţiere în fotbal a micuţilor. Stelea nu este deloc străin însă de ceea ce înseamnă o academie! O ştie chiar de la Hagi, de când a lucrat la Viitorul. Dar de unde a plecat repede. (CITEŞTE AICI: Jocuri de vestiar la Dinamo! ”Fălcosul” a făcut şpriţ dubios, în miezul zilei, cu ”şeful haitei”!)
 
Bogdan a dezvăluit, pentru CANCAN.RO, motivele pentru care i-a spus ”Pa” lui Gică Hagi. ”E greu să lucrezi cu el. Îl înţeleg, e foarte implicat… Nu, am spus atunci că mai bine plec, nu are rost să stric o prietenie veche de atâţia ani”, a spus Stelea. 
 
Pe 19 iunie 2014, Bogdan Stelea devenea antrenorul principal al echipei Viitorul, dar a rezistat doar patru meciuri pe bancă: două remize, două înfrângeri. 
Cu două săptămâni înainte, Hagi fusese părăsit de Narcis Răducan, directorul sportiv al clubului. 

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

 

Citește și...