Artistul de la „Românii au talent” care i-a făcut statuie de beton Simonei Halep recidivează. Cum a înfăţişat-o acum pe mare sportivă

Publicat: 05/02/2018 | 11:50

După ce a realizat o statuie din beton a Simonei Halep, artistul Cătălin Mihalache din Milcov, judeţul Olt, a pictat-o acum pe sportivă şi ar dori ca tabloul să ajungă la marea tenismenă. (NU RATA, PE CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA: Declaraţii exclusive. I-a ”creat” pe Smiley, Halep şi Gigi Becali. A câştigat 10.000 € la ”Românii au Talent”, dar azi... ”Trăiesc de pe o zi pe alta!”)

Anul trecut, artistul, care a participat şi la „Românii au talent”, a realizat o lucrare din beton în care tenismena, care abia ocupase primul loc în ierarhia mondială, era înfăţişată ţinând în braţe imensul arnajament floral reprezentând cifra 1. Statuia se află chiar în curtea artistului.

Cătălin Mihalache a lucrat două zile la statuie. După ce s-a uscat bine, i-a dat culoare şi a amplasat-o în curtea casei.

„De ce Simona Halep în curtea dvs.?

Cred că mi-a creat emoţii. Ca orice artist, mă bucur când cineva face o imagine bună României ca numărul 1 mondial. Sună bine şi m-am apucat imediat, nu am mai rezistat”, spunea atunci Cătălin Mihalache.

Acum a realizat un tablou pentru Simona şi vrea să i-l ofere cadou, numai că nu ştie cum să ajungă la ea şi nici nu are bani pentru a face acest drum. Este vorba de „o pictura pe pânză în acrilice pe care aş dori să i-o ofer cadou Simonei Halep în cazul în care m-ar putea ajuta o televiziune”, a scris artistul pe pagina lui de socializare. (VEZI ŞI: INEDIT. Simona Halep din beton şi fier, în grădina unui artist din Olt)

Cătălin mai speră ca familia tenismenei să afle, în sfârşit, şi că în comuna Milcov se află statuia Simonei şi, de ce nu, să vină să o vadă. Statuia a fost admirată şi de localnici şi de autorităţile locale.

Artistul Cătălin Mihalache, elev în anii ’90 al marelui caricaturist Ştefan Popa Popa’s, a realizat în ultimii 10 ani mai multe statui cu personalităţi din România, precum Traian Băsescu, Ion Iliescu, Elena Udrea, Gigi Becali ori Smiley.

Elena AILUŢOAEI

Citește și...