Au apărut noi filmări + 18 cu musculosul de la Fermă & un concurent de la ”Insula iubirii”

Publicat: 26/02/2019 | 00:26

Controversele din jurul musculosului de la ”Fermă” continuă. După ce, în urmă cu câteva săptămâni, v-am prezentat imagini incredibile cu prestațiile erotice pe care acesta le realiza în fața calculatorului, noi detalii au ieșit la iveală. Instructor de fitness și antreprenor, Remus Boroiu s-a anturat, pentru o ”aventură fierbinte”, cu… una dintre ispitele masculine de la ”Insula Iubirii”. CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA, vă prezintă, în exclusivitate, imaginile uluitoare. (CITEȘTE ȘI: PIȚI JR. & “PRINȚESA INSTAGRAMULUI” S-AU ÎMPĂCAT ÎN TOALETA DE LA NUBA!)

După ce a făcut baie în cadă alături de coregraful Emil Rengle, Remus Boroiu, concurentul de la ”Fermă”, a stârnit multe polemici. Tânărul, care se prezintă drept ”acel bodybuilder care, în afară de muşchi, are şi minte” se pare că nu se sfiește să se afișeze în toată splendoarea în fața camerelor de filmat. (NU RATA, AICI: ACTUALA SOȚIE A LUI VLADIMIR DRĂGHIA L-A DAT ÎN JUDECATĂ PE FOSTUL PENTRU O AVERE COLOSALĂ)

Prin intermediul celebrei adrese pont@cancan.ro, site-ul nr.1 din România a intrat în posesia unor noi imagini rare. Din câte se pare, ”Musculosul de la Fermă” s-a anturat cu unul dintre tinerii care a avut ca misiune seducerea concurentelor de la ”Insula Iubirii”, ispita Andy.

După un antrenament intens în sala de fitness, cei doi tineri au fost protagoniștii unor filmări care, mai nou, au ajuns să facă senzație pe site-urile dedicate adulților. În materialul video care pare realizat într-o sală de forță, Remus și Andy lasă impresia că vor să uimească audiența cu “pachețelele” de mușchi pe care le dețin.

Mai mult decât atât, la un moment dat, ei par să arate că sunt doi ”masculi alfa” și recurg la o demonstrație de luptă corp la corp. (NU RATA, AICI: EX-SECUNDUL UNEI ECHIPE DE TOP DIN LIGA I ÎL ACUZĂ PE CUNOSCUTUL ANTRENOR CĂ A HĂRȚUIT SEXUAL UN FOTBALIST DE 17 ANI)

Remus Boroiu alături de Andy de la ”Insula Iubirii”

Remus Boroiu, show erotic incendiar

Campion național la ”Men’s physique” – în luna septembrie a anului 2018, la Campionatul Național de Culturism și Fitness de la Arad -, Remus Boroiu este lipsit de complexe în timpul filmării care durează aproximativ 33 de minute și pe care v-am prezentat-o, în premieră, AICI, în urmă cu câteva săptămâni! Evident, nimeni nu s-ar fi așteptat să îl vadă pe campionul național într-un astfel de spectacol, chiar dacă Remus Boroiu a declarat, la un moment dat, că se descurcă singur de la 18 ani: ”Așa că nu am așteptări de la nimeni să-mi servească masa. În viață, dacă vrei să ai, trebuie să pui mâna la muncă și eu am înțeles de mic asta”.

După cum s-a putut observa pe parcursul filmulețului ”încins”, Remus Boroiu a ”pus mâna la muncă” nu numai la figurat, ci și la propriu, iar prestația sa a fost cu siguranță apreciată și recompensată corespunzător. Protagonistul se ”joacă”, plin de talent, în fața camerei, demonstrând lipsa oricăror inhibiții. Remus se prezintă privitorilor din toate pozițiile – față, spate și profil -, și chiar oferă momente în care face… show, mișcându-se pe ritmul impus… de palme. Apoi își mângâie pectoralii și lasă toți mușchii să ”vorbească”. Firește, nu este vorba doar despre imagini soft. Pentru ca totul să fie din ce în ce mai incitant pentru privitori și să merite banii, Remus Boroiu încheie… apoteotic reprezentația online. (NU RATA, AICI: AM INTRAT ÎN POSESIA IMAGINILOR CARE VOR ZGUDUI PROTV-UL! MUSCULOSUL DE LA FERMĂ, FILMAT GOL PUȘCĂ ÎN TIMP CE…)

Imagini incendiare cu ”musculosul de la Fermă” și ispita Andy

Remus Boroiu a petrecut mult timp la țară, sub atenta observație a… bunicilor!

În vârstă de 31 de ani, musculosul Remus Boroiu şi-a petrecut mult timp la țară, sub atenta observație a bunicilor lui. Bineînțeles că în mediul rural nu a fost vorba despre etalarea mușchilor sau despre videochat. Remus Boroiu a învățat misterele legumiculturii, a îngrijit animalele, a învățat să călărească și chiar să facă… brânză.

Conform propriei declarații, participarea la show-ul ”Ferma” poate aduce o schimbare extraordinară în viața lui. Dar asta numai în cazul în care va reuși să câștige marele premiu de 50.000 de euro. Antreprenorul Remus Boroiu și-a propus să investească eventualul câștig în ferma bunicilor. Dorește să se mute la țară, să ia pe umeri toate responsabilitățile și să devină… un fermier fericit. (NU RATA, AICI: DONJUANUL DE LA ANTENA 1, FILMAT ÎN TIMP CE SE MÂNGÂIA SUB DUȘ CU… ALT BĂRBAT!)

„Îmi place să fac sport și lucrez în acest domeniu. Sunt antreprenor și vând online articole sportive și planuri de nutriție. Sunt un om complex si dornic de a evolua pe toate planurile. Sparg multe stereotipuri, sunt acel bodybuilder care, în afară de muşchi, are şi minte. În perioada asta, cel mai dificil lucru pentru mine va fi să mă obişnuiesc cu alimentaţia, eu trebuie să-mi păstrez masa musculară şi de aceea am o alimentaţie hiperproteică şi diversificată, iar la «Fermă» nu ştiu ce vom mânca”, a povestit Remus Boroiu cu puțin timp înainte de a intra în reality-showul de la Pro TV.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Citește și...