Au apărut primele imagini din camera în care Gheorghe Dincă a violat-o și a ucis-o pe Alexandra. Detaliul înspăimântator observat

Publicat: 25/10/2019 | 10:57
Au apărut primele imagini din camera în care Gheorghe Dincă a violat-o și a ucis-o pe Alexandra. Detaliul înspăimântator observat

”Casa groazei” din Caracal, casa în care s-au petrecut atrocități care pot fi descrise doar cu mare greutate, a fost scotocită metru cu metru de anchetatorii care au căutat indicii vitale pentru evoluția acestei anchete complicate. Gheorghe Dincă a mărturisit că le-a răpit și sechestrat pe Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu, ucigându-le ulterior, iar acum au apărut în mediul online alte imagini cutremurătoare din interiorul casei.

S-a crezut, la începutul anchetei, că Alexandra Măceșanu a fost ținută captivă într-o anexă a gospodăriei lui Gheorghe Dincă, numai că informația s-a dovedit a fi falsă. Alexandra a fost legat de pat într-una din camerele locuinței, o cameră căreia criminalul îi spune ”dormitor”, informează libertatea.ro.

Camera în care Gheorghe Dincă a ținut-o pe Alexandra Măceșanu

Este o cameră mică, plină cu tot felul de obiecte, iar anchetatorii au fost îngroziți, pur și simplu, atunci când au observat ce mizerie este acolo. Dezordine, jeg, lucruri aruncate claie peste grămadă, miros greu, murdărie, o plapumă soioasă. Aceasta este camera în care Alexandra Măceșanu și-a petrecut ultimele ore din viață, legată de patul lui Gheorghe Dincă.

”Alexandra nu este moartă”

Mama Alexandrei Măceșanu dorește să își regăsească fiica, sperând că aceasta nu este moartă, în pofida informațiilor transmise de specialiștii INML și a celor declarate de ”Monstrul din Caracal”. Teodora Măceșanu insistă asupra ipotezei că Alexandra a fost răpită și ”dusă mai departe”, iar Gheorghe Dincă nu este altceva decât un simplu ”pion” în toată această tragedie care a îngrozit România.

”Eu cred cu tărie că Alexandra mea va intra într-o zi pe poartă. Că o vom găsi. Asta îmi spune inima. Că Alexandra nu este moartă, eu așa cred. În ciuda ADN-ului pe care îl pot confirma ăștia pe baza dinților. Alexandra este vie”, a spus Teodora Măceșanu, mama Alexandrei Măceșanu, într-un interviu ce i-a fost luat chiar de Alexandru Cumpănașu, live, pe Facebook. „Eu cred că este luată și dusă mai departe în străinătate. Dincă e un simplu pion”, a declarat mama Alexandrei Măceșanu.

Citește și...