Au intrat cu puşti de asalt AK-47 pe proprietatea privată a lui Trump din Florida! Trei adolescenți au fost arestați

Autor:
Publicat: 06/08/2020 | 21:15
Au intrat cu puşti de asalt AK-47 pe proprietatea privată a lui Trump din Florida! Trei adolescenți au  fost arestați

Trei adolescenți în vârstă de 15 ani au produs mare agitație la una dintre proprietățile private ale lui Donald Trump. Înarmați cu pistoale-mitralieră AK-47, cei trei au pătruns pe proprietatea acestuia, iar agenții i-au imobilizat imediat.

Se pare că tinerii înarmaţi au intrat din greşeală pe proprietatea privată din Florida a preşedintelui Donald Trump. Aceștia au fost imediat arestaţi cu ajutorul agenţilor, potrivit Agerpres. În momentul în care au pătruns pe proprietatea președintelui, cei trei fugeau de autorităţi şi nu au ştiau că locul unde au pătruns era un spaţiu al preşedintelui SUA, spune Poliţia din Palm Beach. (CITEȘTE ȘI: STARE DE ALERTĂ LA CASA ALBĂ! A FOST DEPISTAT POZITIV CU SARS-COV-2 CONSILIERUL PE PROBLEME DE SECURITATE NAȚIONALĂ AL LUI DONALD TRUMP)

Norocul celor trei tineri a fost că nici preşedintele Donald Trump şi nici familia acestuia nu s-au aflat acolo în acea zi. Autoritățile au declarat că dacă aceștia se aflau la reședință atunci Secret Service ar fi deschis focul asupra persoanelor înarmate.

În prezent, cei trei adolescenți de 15 ani se află într-un centru de detenţie pentru minori. Aceștia au susținut că au găsit armele întâmplător. Băieții riscă să fie inculpaţi pentru pătrundere cu arme de foc pe o proprietate privată, furt de arme şi opunere de rezistenţă la o arestare fără violenţă. Procuratura urmează să se pronunţe dacă ei vor fi judecaţi ca adulţi.

Alte doua incidente asemănătoare au avut loc în același cadru

Se pare că nu este prima dată când cineva a intrat pe acea proprietate. În februarie, o chinezoaică în vârstă de 56 de ani, Jing Lu, a pătruns neautorizată și a fost condamnată la şase luni de închisoare pentru că a opus rezistenţă în momentul arestării. (VEZI ȘI: NEPOATA LUI DONALD TRUMP ÎL FACE PRAF PE PREȘEDINTELE SUA! CE A PUTUT SPUNE FEMEIA)TR

La fel s-a întâmplat și cu Yujing Zhang care a fost arestată anul trecut în martie pentru pătrundere ilegală în zona restricţionată de pe acel domeniu. Mai mult, de această dată asupra femeii au fost găsite echipamente suspecte: cinci telefoane mobile, mai multe stick-uri USB, un laptop, un hard-disk portabil şi un dispozitiv de detectare a camerelor de supraveghere ascunse.