Au semnat deja actele! Milionarul ”Flanco” divorţează a doua oară. Un puşti este motivul despărţirii!

Publicat: 23/01/2018 | 00:00

Milionarul "Flanco", Marius Ghenea, divorţează a doua oară! Afaceristul se căsătorise în 2014 cu Mirela Catinca, fiica unui fost primar al comunei Mărăcineni (judeţul Buzău). Marius şi Cati au avut o nuntă de vis la Palatul Ghika în urmă cu trei ani, însă iată că mariajul lor a ajuns la sfârşit. (NU RATA, PE CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA: EXCLUSIV. Diferenţa de 13 ani dintre ei n-a contat! Ex-soţia primarului i-a spus ”Da!” plătitorului Mădălin de la Giurgiu. Aşa ceva n-ai mai auzit! S-a căsătorit în secret, iar fostul soţ milionar a oficiat ceremonia!)

Din informaţiile pe care le deţinem, Marius şi Cati Ghenea au semnat deja actele de divorţ, iar motivul desfacerii căsătoriei ar fi un puşti, care s-ar fi apropiat suspect de mult de soţia milionarului.

Primul mariaj al lui Marius Ghenea a durat 16 ani

Marius Ghenea a mai fost căsătorit şi înainte de Cati. Primul lui mariaj a durat 16 ani, în urma acestuia rezultând şi un fiu. Despărţirea nu a fost una fără scandal, Fosta soţie l-a acuzat pe Marius Ghenea că a dat-o afară din casă. Căsătoria s-a încheiat la tribunal, iar partajul i-ar fi adus în conturi fostei câteva milioane de euro.

În iunie 2015, Judecătoria Sectorului 1 dădea prima decizie cu privire la partajul foştilor soţi Ghenea: ”fosta” primea un Volvo C70 T5 şi 10% dintr-o avere (conturi, acţiuni la diverse companii, etc.) evaluată la 4.000.000 de euro. Decizia a fost contestată de Marius Ghenea, dosarul a ajuns la Tribunalul Bucureşti şi ulterior la Curtea de Apel. În decembrie 2016 Curtea de Apel respingea recursurile milionarului şi dispunea punerea în executare a sentinţei. „Admite excepţia nulităţii recursurilor pentru netimbrare. Anulează recursul declarat de recurenta reclamantă ca netimbrat. Anulează recursul declarat de recurentul pârât ca netimbrat. Irevocabilă”, se arăta în decizia Curţii de Apel Bucureşti. (CITEŞTE ŞI: Astfel de momente NU se cumpără cu bani! Ce a făcut „tătucul Flanco” pe plaja din Mamaia: a fost tot un zâmbet!)

Marius Ghenea, „Regele electrocasnicelor”, are o avere de circa 20 de milioane de euro

Marius Ghenea a fost supranumit „Regele electrocasnicelor” după ce a dezvoltat mai multe afaceri în acest domeniu. Viaţa lui ar putea constitui subiectul unui film. După ce a fost profesor de engleză şi apoi inginer la RENEL, în 1994 devenea antreprenor. A fondat cunoscuta firmă Flamingo Computers, alături de Dragoş Cincă şi Varol Islam. La sfârşitul lui 2001 decidea să iasă din afacere, un exit de succes, notează capital.ro.

În 2002 devenea CEO al Flanco şi în acelaşi an fonda o altă companie, Fit Distribution, distribuitor IT, în care a investit un milion de euro. În 2006, Marius Ghenea lua decizia de a se despărţi şi de Flanco, pentru a se concentra pe compania de distribuţie pe care o fondase. Totodată, a fondat un magazin online, PC Fun, cu care îşi propunea să devină lider în comerţul online, însă concurenţa eMag a fost prea puternică. În 2009, Marius Ghenea făcea, prin Fit Distribution, o achiziţie de marcă, PC Garage. Forbes România i-a estimat „Regelui electrocasnicelor” averea la circa 20 de milioane de euro. (VEZI PE CANCAN.RO, SITE-UL NR. 1 DIN ROMÂNIA: El a „aprins” scânteia Revoluţiei din ’89, iar acum… Ultima oră. Cum s-a împărţit averea pastorului Laszlo Tokes după 25 de ani de căsnicie)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

(N.D.)

Citește și...