Avem primele imagini şi detalii în exclusivitate. Vedeta TVR Irina Mohora şi soţul milionar au făcut un botez totalmente atipic!

Publicat: 31/05/2017 | 00:00

Irina Mohora a traversat recent cel mai frumos moment din viaţa sa, după ce l-a creştinat pe fiul ei, micuţul Zian Mina. CANCAN.ro, site-ul numărul 1 din România, are toate detaliile, dar şi primele imagini de la fericitul evenimentul. (Toate noutăţile pe PARFUMERIA.RO, oficial site-ul nr. 1 de shopping al vedetelor)

„Fata de la Loto“ a devenit mămică pentru prima oară la finele anului trecut, pe 25 noiembrie, atunci când l-a adus pe lume pe Zian Mina. Încă de atunci, viaţa Irinei Mohora, prezentatoarea emisiunii de la TVR „Lozul cel mare“, s-a schimbat complet, iar ipostaza de mămică i se potriveşte de minune.

În urmă cu doar câteva zile, duminică, pe 28 mai, Irina şi-a creştinat băieţelul, care a împlinit de curând şase luni. Petrecerea a fost una atipică şi discretă, pentru că Irina Mohora a preferat să organizeze fericitul eveniment în timpul zilei, sub forma unui brunch. Mai mult, a ales să facă un botez restrâns, la care au participat doar cei din familie şi apropiaţii, iar cadrul a fost unul de poveste, pentru că a avut foarte multe baloane, dar şi un tort multicolor. (AICI îţi arătam primele imagini cu Irina la doar o lună de când născuse).

„Zian a fost foarte vesel şi a făcut poze cu toţi invitaţii. A fost numai un zâmbet, aşa cum e de fapt el mereu şi a socializat cu toată lumea. E un copil tare bun, haios şi vesel. Sunt tare mândră de el, ca orice mămică. Îmi place să cred că facem o superechipă, încă de când era în burtica mea. Nu ştiam că te poţi îndrăgosti în fiecare zi de aceeaşi persoană. Abia aştept să vină dimineaţa să mă îndrăgostesc iar de el“, a povestit vedeta pentru CANCAN.ro, site-ul numărul 1 din România.

Naşii lui Zian Mina au fost Aida şi Robert Bădescu, dar şi Luciana Giurea, iar petrecerea a ţinut până pe înserat. Inedit a fost că Zian a şi gustat din tortul multicolor pregătit pentru el, după ce s-a întins spre desert de îndată ce l-a văzut. Invitaţii au avut parte şi de un moment inedit, pentru că au primit câte o plantă în ghiveci de care trebuie să aibă mare grijă. „Aşa e şi Zian, un boboc care de acum înainte o să tot înflorească“, după cum a spus şi Irina Mohora.

Pentru momentul în care l-a sărbătorit pe Zian Mina, Irina Mohora a ales să poarte o rochie de culoare nude, cu aplicaţii din paiete. Nici băieţelul ei şi al lui Marius Badea nu a fost mai prejos, pentru că frumoasa mămică i-a ales o ţinută elegantă: costum şi papion. (VEZI ŞI: Ipostază emoţionantă cu băieţelul Irinei Mohora!)

Prezentatoarea TV se iubeşte de câţiva ani cu Marius Badea, un om de afaceri cu 11 ani mai în vârstă decât ea. Frumoasa brunetă a luat pe toată lumea prin surprindere, atunci când s-a aflat că este în cea de-a şasea lună de sarcină, asta deoarece a fost cât se poate de activă. Chiar şi după ce a născut, ea a decis să se întoarcă rapid pe micul ecran, pentru că la doar două săptămâni de când l-a adus pe lume pe Zian Mina era din nou în platoul TVR. Deşi şi-a dorit foarte mult să nască natural, frumoasa brunetă a ajuns la operaţie după un travaliu istovitor, de opt ore. (VEZI ŞI: Cum arată dezbrăcată ”fata de la loto” la cinci luni de la naştere. ”Wow, arăţi senzaţional!”)

Citește și...