Pensionar băimărean în comă, după ce a fost lovit de un motociclist fără permis, în timp ce se odihnea pe o bancă

Publicat: 12/03/2019 | 16:47

Un pensionar din Baia Mare a ajuns în stare foarte gravă la spital după ce a fost lovit de un motociclist. Bătrânul se odihnea pe o bancă aflată pe o alee pietonală, în momentul în care a fost lovit de motocicletă. Incidentul s-a petrecut luni după-amiază, la intrarea în Parcul Municipal. (VEZI ȘI: ACCIDENT CUMPLIT ÎN DÂMBOVIȚA! DOI OAMENI AU MURIT, DUPĂ CE AU FOST SPULBERAȚI DE UN TIR)

Un motociclist în vârstă de 22  de ani a intrat pe alee și l-a lovit în plin pe bătrân. Impactul a fost atât de puternic încât banca s-a făcut țăndări. Pensionarul a ajuns la spital, în stare gravă, în prezent fiind în comă. Și tânărul a fost transportat la spital, suferind, la rândul său, răni grave.

Tânărul motociclist era urmărit de polițiști

Accidentul s-a petrecut în apropiere de Monumentul Ostașului Român din Baia Mare

Tânărul nu avea permis de conducere și, când un echipaj de polițiști rutieri a încercat să-l tragă pe dreapta, acesta a refuzat să oprească. Echipajul de poliție l-a urmărit mai bine de 10 kilometri, iar el a încercat să scape de urmăritori și a intrat pe aleea pietonală, unde a produs tragedia.

“Un motociclist care nu a oprit la semnalele regulamentare ale poliției Baia Sprie a fost urmărit de poliție până în Baia Mare. Pe Strada Victoriei, acesta a intrat pe aleea pietonală ce duce spre parc și a accidentat un pieton. Ambii sunt în stare foarte gravă”, a declarat Cecilia Grozavu, purtător de cuvânt al IPJ Maramureş. (NU RATA, AICI: RENUMIT DJ ROMÂN, ÎN COMĂ DUPĂ CE A SUFERIT UN ACCIDENT GRAV DE MOTOCICLETĂ)

Citește și...