UPDATE. Accident cumplit în Dâmbovița! Doi oameni au murit, după ce au fost spulberați de un TIR, care s-a răsturnat

Publicat: 12/03/2019 | 09:12

Un accident cumplit s-a petrecut în această dimineață în județul Dâmbovița! Un pieton a fost spulberat de un TIR pe DN71 în dreptul localității Bâldana. Leziunile suferite în urma impactului au fost incompatibile cu viața, astfel că medicii nu au mai putut face nimic pentru bărbat. Șoferul mastodontului și-a văzut moartea cu ochii, iar el a scăpat teafăr după ce autovehiculul s-a răsturnat în urma incidentului grav. 

UPDATE: Sub TIR-ul răsturnat a fost găsit și cadavrul unei femei

Cercetările de la fața locului au scos la iveală un detaliu șocant. În urma ridicării autovehiculului, a fost identificat cadavrul unei femei, din primele date, posibil soția bărbatului de 61 de ani. În cauză, se continuă cercetările pentru a stabili identitatea femeii. Victima a fost strivită de greutatea TIR-ului.

Primele cercetări au arătat că bărbatul se ducea la locul de muncă și se deplasa pe marginea drumului național. Din cauza vremii și a lipsei vizibilității într-o curbă, șoferul TIR-ului spune că nu l-a observat la timp. Când l-a văzut era prea târziu să mai poată evita tragedia. A tras de volan, dar cu toate acestea l-a lovit. Și șoferul a fost la un pas să fie rănit grav după ce mastodontul s-a răsturnat.

Victima accidentului mortal din județul Dâmbovița este un bărbat de 61 de ani. Șoferul a încercat să-l evite, însă, în urma manevrelor făcute, mastodontul a intrat în balans și s-a răsturnat pe o parte. Autovehicul se deplasa pe direcția București-Târgoviște. La fața locului circulația se desfășoară îngreunat, pe o singură bandă alternativ. Polițiștii fac verificări pentru s stabili cum s-a produs accidentul.

Potrivit unor statistici, peste 1.600 de oameni au murit în accidente rutiere care s-au produs pe drumurile din România, în 2018.

Citește și...