Bărbat dispărut de cinci zile de acasă, găsit înecat în Jiu

Publicat: 16/07/2019 | 13:14

Poliţiştii doljeni au fost sesizaţi că, în râul Jiu, în zona localităţii Malu Mare, a fost găsit cadavrul unui bărbat. Ajungând la faţa locului, poliţiştii au stabilit că este vorba despre un bărbat de 65 de ani, din Malu Mare, care, la data de 11 iulie a.c., plecase voluntar de la domiciliu, fiind căutat de familie şi poliţie. (VEZI ȘI: Un tânăr de 17 ani din Vrancea a murit înecat! Plecase cu prietenii la pescuit)

Potrivit anchetatorilor, în data de 12 iulie a.c., poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Rurală Coşoveni au fost sesizaţi de o femeie din Malu Mare, că tatăl său a plecat de la domiciliu la data de 11 iulie şi nu a mai revenit până în prezent.

Urma să se întoarcă acasă în aceeași zi

Din verificările efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că bărbatul, Cornea Aurică, ar fi plecat de la domiciliu pentru a merge în Craiova şi apoi în Podari, urmând să revină acasă, în cursul aceleiaşi zi.

În cauză, poliţiştii au dispus efectuarea unei expertize medico-legale în vederea stabilirii cauzei decesului. (CITEȘTE AICI: Cine e tânărul care a murit înecat în râul Dâmbovița, după ce a salvat un puști de 16 ani)

Citește și...