Cine e tânărul care a murit înecat în râul Dâmbovița, după ce a salvat un puști de 16 ani

Publicat: 19/06/2019 | 18:38

Tragedie în Capitală, zona Regie, în această dimineaţă. Un tânăr a murit înecat în Dâmboviţa, după ce a sărit în ajutorul unui băiat de 16 ani care căzuse în apă. Cadavrul acestuia a fost descoperit de trecători, care au alertat autorităţile.

Tânărul se numea Daniel Dobrotă și era membru al galeriei echipei Dimano București. El era cunoscut în galerie drept Ploieșteanu PH. ”În timp totul se stinge, totul dispare/ Dragostea pentru juniori, niciodată nu moare”, a fost una dintre postările tânărului de 25 de ani.

Pe un site al suporterilor dinamoviști a apărut un mesaj: „Meci de meci mă anunța cu cine jucăm, îmi trimitea poze făcute de el cu afișe cu meciul, toate detaliile, mă ruga să le pun pe pagină de Radio. Recunosc că eram uluit de implicarea pe care o arată. Fiecare postare despre juniori era urmată de ”mulțumesc, Cătălin”. În loc să îi mulțumesc eu, îmi mulțumea mie, deși munca era a lui. Asta spune multe despre caracterul lui. În acea pasiune și nebunie, înțelegea importanța promovării micilor câini, știa prea bine că ei sunt viitorul echipei. Făcea mereu apel să vină suporterii să îi susțină. Poate de multe ori era singur la meci, dar efortul nu conta și niciodată nu se plângea”.

Citește și...