Bărbatul care este suspectat că le-ar fi scos pe fete din casa lui Gheorghe Dincă a fost citat de DIICOT

Autor: A.N.
Publicat: 24/10/2019 | 20:55
Bărbatul care este suspectat că le-ar fi scos pe fete din casa lui Gheorghe Dincă a fost citat de DIICOT

Bărbatul care este suspectat că le-ar fi scos pe fete din casa lui Gheorghe Dincă a fost citat de DIICOT. 

Potrivit unor surse judiciare, Arete a fost citat în urmă cu două zile în fața anchetatorilor, dar se pare că nu a mers până acum la audieri.  Avocatul Tonel Pop este cel care a cerut inițial audierea lui Arete după ce bunicul Luizei Melencu a primit o scrisoare în care era menționat numele Arete, conform dcnews.ro. (VEZI ȘI: GARDIENII AU CREZUT CĂ GLUMEȘTE! CE A CERUT GHEORGHE DINCĂ SĂ-I FIE ADUS ÎN CELULA LUI DIN PENITENCIARUL JILAVA)

”Popa este dușmanul numărul unu acum”

Avocatul Tonel Pop, cel care reprezintă familia Luizei Melencu, a dezvăluit într-o emisiune de la România TV, că Gheorghe Dincă a cerut să se spovedească în faţa unui preot, însă, a fost refuzat de anchetatorii care i-au făcut suspectului nenumărate concesii de când a fost încătușat. (VEZI ȘI: IPOTEZĂ ȘOC: GHEORGHE DINCĂ A ÎNGROPAT OASELE ALEXANDREI ÎN MORMÂNTUL PĂRINȚILOR LUI?!)

“Un alt adevăr îl spui preotului decât anchetatorilor, şi s-a dat ordin pe unitate: «Opriţi preotul! Să nu aibă ăsta acces la vreun popă! S-a terminat cu noi! Dacă-şi dă ăsta drumul la popă, şi spune ăsta ce-o fi făcut, cum a făcut, ori ne mai face 20 de dosare, cu 20 de moarte răpite, p-astea nu le mai recunoaşte, mai spune pe unde-au plecat, ne-am nenorocit! Până nu terminăm ancheta, nici un popă! Păziţi-l de popă, să nu recunoască la vreun popă ce a făcut ăsta cu adevărat!».

Am spus că e ordin pe unitate, dacă se apropie vreun popă de Dincă, e nenorocire. O zic într-o anumită ironie, dar vorbesc serios. Popa este duşmanul numărul unu acum. Ăştia mor de frica la popă. Că spune ăsta la popă ce-a făcut. Procurorii sunt timoraţi, sunt terminaţi, să nu se-apropie vreun popă de ăsta, pentru că el vrea neapărat un popă şi ăştia sunt terminaţi!”, a declarat Tonel Pop, avocatul familiei Luizei Melencu, relatează România TV.

 

Citește și...