Loading the player...

”Barbie de România” a devenit binecunoscută în lumea de noapte a Capitalei după ce a căpătat notorietate la X-Factor, show la care nu a excelat la capitolul reprezentaţie artistică, ci a leşinat pur şi simplu pe scenă. Iată că în viaţa de zi cu zi, sau mai bine, de noapte de noapte, Sabrina Fabian, cum se numeşte domnişoara, nu are deloc inhibiţii, iar asta se vede cu ochiul liber!

Sabrina Fabian a devenit şi mai apreciată în lumea de noapte după ce s-a combinat cu însuşi „regele fiţelor”, Versace, dar relaţia lor nu a rezistat prea mult. După numai după o lună, Barbie a pus ochii pe un tinerel din club iar acum Sabrina a recidivat, folosind acelaşi mod de operare, şi a fost filmată de site-ul numărul unu din România, CANCAN.ro!

În primele trei luni ale anului, Sabrina a reuşit să cucerească cel puţin un tânăr pe lună, dacă este să ne luăm după apariţiile ei din CANCAN.ro. Mai întâi a rupt gura târgului afişându-se cu Versace, aşa cum am relatat AICI, iar apoi s-a lăsat pradă unei aventuri de-o noapte. Ultima operaţiune de agăţare derulată de tânăra care face tot ce-i stă în putinţă să semene cu celebra păpuşă s-a petrecut chiar weekendul trecut, la LOFT.

Băiatul a aşteptat cât fata a negociat tariful
Băiatul a aşteptat cât fata a negociat tariful

Târziu după miezul nopţii, Barbie a simţit nevoia să-l ia acasă la ea pe ”Ken”, un tânăr drăguţ dar cam...timid, aşa că a ieşit cu el de braţ din club în căutarea unui taxi. Aici s-a văzut de ce fata este mult mai îndrăzneaţă decât tânărul pe care l-a luat ”pe cameră”, pentru că s-a dus înainte să negocieze tariful cu taximetristul! Băiatul a aşteptat liniştit la distanţă, şi s-a apropiat de abia după ce Barbie i-a dat OK-ul, ocupând locul din faţă al taxiului.

Citeste despre:sabrina fabian, barbie de romania, barbie de romania aventuri, barbie de romania iubit, barbie de romania club


Share On Facebook