Bătrâna din imagine a fost găsită rătăcind de bezmetică printr-o pădure din Vâlcea. Când au aflat povestea ei, jandarmii au rămas mască

Publicat: 22/06/2019 | 03:51

O bătrână de 84 de ani dintr-o comună din Vâlcea a plecat să culeagă ciuperci şi s-a rătăcit în pădure.  A fost salvată, din fericire, la timp de jandarmi. (VEZI ȘI: DESTIN CRUNT PENTRU O BĂTRÂNĂ DIN ARGEȘ. STĂTEA PE BANCĂ ÎN FAȚA CASEI, CÂND A FOST LOVITĂ DE O MAȘINĂ)

 „Efective din cadrul instituției noastre au fost solicitate luni, 27 mai a.c., de către lucrătorii Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea, să ajute la căutarea unei femei în vârsta de 84 de ani, care plecase să culeagă ciuperci în pădurea din localitatea Stoilești și nu a revenit la domiciliu.

Femeia a fost transportată la spital

Aceasta a fost depistată pe raza localității, la doi kilometri de casă, într-o stare de sănătate precară, ulterior fiind transportată la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului de Jandarmi Vâlcea. (NU RATA: CAZUL ELODIEI, TRAS LA INDIGO ÎN SLATINA?! FEMEIA DIN IMAGINE E DE NEGĂSIT DE 14 ANI. MĂRTURIILE ȘOCANTE FĂCUTE DE MAMA EI)

Citește și...