Cazul Elodiei, tras la indigo în Slatina?! Femeia din imagine e de negăsit de 14 ani. Mărturiile șocante făcute de mama ei

Publicat: 22/05/2019 | 08:42
Cazul Elodiei, tras la indigo în Slatina?! Femeia din imagine e de negăsit de 14 ani. Mărturiile șocante făcute de mama ei

Poveste dramatică în Slatina, Olt. De 14 ani o femeie îşi caută fiica, dispărută fără urmă. Poliția spune că o caută în continuare. Mama ei, ajunsă la 78 de ani, crede că aceasta a fost ucisă şi îngropată de soţ.

Daniela Fană a dispărut în  noaptea de 22 spre 23 mai 2005.  Femeia avea atunci  37 de ani şi ar fi plecat de acasă după o ceartă cu soțul ei. De atunci, nimeni nu a mai văzut-o, nu știe unde este și ce s-a întâmplat cu ea. Mama sa, Marioara Chiș, o bătrână în vârstă de 78 de ani, o caută în continuare disperată.

Bătrâna este convinsă că fiica ei nu mai este în viață. Ar fi fost ucisă și îngropată.

“De 14 ani nu mai ştiu nimic de ea. Poliţiştii îmi dădeau dreptate în tot ce le spuneam, dar atât. Nu s-a făcut nimic. Sunt 14 ani de chin şi suferinţă. Unde e fata mea? Nu mai e în viaţă. Dacă era în viaţă nu stătea departe de copii ei. Acum ei sunt mari”, spune femeia.

Când a dispărut femeia se afla în divorţ cu soţul. Polițiștii spun că desfășoară în continuare activități de căutare a femeii dispărute. Între timp, fostul soț al Danielei Fană și fiica lor, care are acum 16 ani, s-au mutat în străinătate.

Politistii olteni spun că dosarul este si acum în cercetare, însă, deocamdată, dispariţia femeii rămâne învaluită în mister.În continuare poliţiştii desfăşoară verificări cu privire la dispariţia femeii”, a declarat Alexandra Dicu, purtătorul de cuvânt al IPJ Olt.