Bianca Drăgușanu, kilograme în plus în vacanță. Ce decizie radicală a luat celebra blondă

Publicat: 07/08/2020 | 10:29
Bianca Drăgușanu, kilograme în plus în vacanță. Ce decizie radicală a luat celebra blondă

Bianca Drăgușanu și logodnicul său, Alex Bodi, sunt în vacanță în Monte Carlo. Recent Bianca a postat pe o pagină de socializare un filmuleț în care se plange de kilogramele în plus puse în perioada vacanței.

Bianca Drăgușanu, la dietă cu logodnicul

Bianca intră la dietă în vacanță! Blonda s-a răsfățat în vacanța sa din Monte Carlo, însa acum manâncă salată de varză și piept de pui. Fosta prezentatoare s-a arătat indignată de această schimbare, spunându-i logodnicului său că de acum vor mânca ce dorește ea.

Bianca a mai declarat faptul că logodnicul ei face mult mai mult sport ca ea. Acest lucru s-a văzut și în postarile sale, când Alex Bodi își făcea antrenamentul, Bianca îl filma, aceasta spunând că ea a făcut doar niște abdomene: ,,Nu fac atât de mult sport pentru că trebuie să țin telefonul în mână”.

Bianca, de la plajă direct în sala de sport?

Acum un an frumoasa blondă și-a facut apariția la un eveniment cu 5 kilograme în plus, însa atunci pusese 5 kilograme de masa musculară, perioadă în care a dat și ponturi despre secretele ei de beauty. Acum situatia este putin schimbată.  Va frecventa Bianca sala de sport după vacanță? Vedeta nu a declarat încă nimic despre perioada de după vacanța, însă un lucru este sigur, acum mănâncă salată.