Iubitul Biancăi Drăgușanu, în ”război” cu Kanal D. A pornit proces pentru…

Autor:
Publicat: 06/08/2020 | 23:26

Deși, în plan sentimental, lui Alex Bodi îi merg toate lucrurile cum nu se poate mai bine, iar împăcarea cu Bianca Drăgușanu pare să-i fi adus împlinirea de care avea nevoie, omul de afaceri ar mai avea ceva de furcă atunci când vine vorba să-și caute dreptatea.

De curând, Alex Bodi a dat în judecată postul de televiziune Kanal D, cel la care mergea, până mai ieri, pentru a se confesa în legătură cu relația eșuată pe care o avea cu Bianca Drăgușanu.

(NU RATA: BIANCA DRĂGUȘANU ȘI ALEX BODI S-AU DESPĂRȚIT DIN NOU? SEMNELE CARE INDICĂ PROBLEME ÎN PARADIS)

CANCAN.RO a aflat, în exclusivitate, că lui Alex Bodi nu i-ar fi convenit anumite circumstanțe și a decis să dea în judecată postul de televiziune Kanal D. De ce? La mijloc pare să fie vorba, de un motiv întemeiat, din moment ce afaceristul a ales să apeleze la ajutor de… specialitate! Cert este că obiectul procesului are legătură cu proprietatea intelectuală și vizează anumite drepturi de autor.

Alex Bodi a dat în judecată postul de televiziune Kanal D

Alex Bodi se confesa la Kanal D despre mariajul eșuat cu Bianca Drăgușanu

Vă reamintim că Alex Bodi se confesa, în urmă cu doar câteva luni, la Kanal D. Imediat după despărțirea de Bianca Drăgușanu, moment în care ambii parteneri au început să vorbească în stânga și în dreapta unul despre celălalt, Alex Bodi a fost prezent într-o emisiune de la Kanal D. Afaceristul a vorbit deschis despre lucrurile care nu au mers între el și vedetă, dar i-a și adus acesteia acuzații grave și nu s-a ferit, în fața telespectatorilor, să arunce cu vorbe grele la adresa Biancăi.

La momentul respectiv, în spațiul public făcea mare vâlvă subiectul legat de faptul că Bianca Drăgușanu ar fi fost agresată de Alex Bodi, subiect de care au vorbit fiecare dintre cei doi.

Mai exact, în urmă cu doar câteva luni, pe vremea când amândoi credeau că nu se mai poate ajunge deloc la o altă împăcare, Bianca Drăgușanu nu a mai suportat tratamentul la care era supusă și a mers să ceară ajutorul autorităților. Chiar dacă ulterior a renunțat la acțiunea din instanță, vedeta a făcut mărturisiri șocante în fața magistraților. Bianca Drăgușanu a povestit cu lux de amănunte unul dintre momentele violente de care a avut parte. Potrivit documentelor ce au ajuns în posesia D.A.S., vedeta ar fi fost agresată de Alex Bodi, pe trotuarul din fața unei cafenele celebre din Voluntari.

(CITEȘTE ȘI: ALEX BODI A FĂCUT PUBLIC MOTIVUL DESPĂRȚIRII DE BIANCA DRĂGUȘANU: “SUNT NIŞTE CHESTII PESTE CARE EA NU POATE SĂ TREACĂ”)

”M-a tras de păr de mai multe ori, m-a bruscat și m-a strâns cu putere în brațe”, ar fi declarat Bianca Drăgușanu în fața autorităților.

Chiar de ziua ei, acum câteva luni, Bianca Drăgușanu a avut parte de un moment extrem de tensionat. Mama vedetei, Madi Dragoş, a sunat la 112 și a anunțat că Alex Bodi o agresează. Totul ar fi început după o discuție mai aprinsă între cei doi. Musculosul afacerist s-ar fi enervat după reproșurile pe care le-ar fi primit din partea soacrei și ar fi avut un acces de furie. Potrivit martorilor, bărbatul ar fi înjurat-o și ar fi sărit să o lovească pe mama Biancăi.

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu

S-au mai despărțit o dată, după ieșirea din starea de urgență

Potrivit unor surse D.A.S. categoria A, ruptura s-a produs chiar în primul weekend după ieșirea din starea de urgență. După ce ar fi fost protagoniștii unor momente tensionate, în care și-ar fi reproșat mai multe lucruri, cei doi ar fi decis să meargă pe drumuri separate.

(VEZI ȘI: DUPĂ CE A ANUNȚAT DIVORȚUL, BIANCA DRĂGUȘANU ÎL ACUZĂ PE ALEX BODI DE INFIDELITATE: ”IA-L! ESTE AL TĂU”)

Conform apropiaților celor doi, imediat după ce au pus punct relației, Alex Bodi a părăsit Capitala și a mers la Mediaș, iar sexoasa blondină s-a văzut nevoită să părăsească vila impunătoare din Pipera, acolo unde au locuit împreună în ultima perioadă.

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu

„Nu s-au înțeles deloc în izolare și și-ar fi dat seama că nu sunt compatibili. După ce au decis să o «rupă», Alex a plecat la Mediaș, iar, luni, Bianca s-a întors în apartamentul ei din București, pentru că nu cred că mai are ce să caute în vila din Pipera. De data asta, par să fie extrem de hotărâți cu despărțirea. Și-au scos toate pozele de pe Instagram și nici nu se mai urmăresc. Cred că e semn clar că «divorțul» e definitiv”, a declarat un apropiat al celor doi, în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

Final fericit

Și cum orice telenovelă trebuie să aibă un final fericit în care să existe doi îndrăgostiți, în prezent, Alex Bodi și Bianca Drăgușanu par a se înțelege cum nu se poate mai bine. Și chiar dacă încă ne aflăm în plină pandemie de coronavirus, cei doi au dat demult startul vacanțelor luxoase! Pe rețelele de socializare, Alex Bodi și Bianca Drăgușanu postează numeroase fotografii din locațiile exclusiviste pe care le vizitează împreună și se pare că lucrurile dintre ei sunt iar scăldate în lapte și miere.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la pont@cancan.ro, să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.