Bianca Pop, aspru criticată. Ce a făcut fosta ispită

Publicat: 11/08/2020 | 15:30
Bianca Pop, aspru criticată. Ce a făcut fosta ispită

Bianca a fost implicată de curând într-un scandal de proporții cu un taximetrist, pe care iubitul fostei ispite l-a bătut până a ajuns în comă la spital.

Grasu a lui Văncică a fost reținut de poliție pentru 29 de zile, perioadă în care cei doi îndrăgostiți își planificaseră vacanța.

Citește și: Bianca Pop, reacție furibundă după ce Șerban Huidu l-a numit „jeg” pe Emi Pian și a criticat mediatizarea morții interlopului: „Ăsta e un criminal, îl distrug”

Bianca merge în vacanță fără iubitul ei, un gest controversat

După scandal Bianca Pop a declarat faptul că ea nu va mai merge în vacanță deoarece iubitul său este reținut de către organele de poliție, iar șocul provocat de moartea bunului său prieten Emi Pian, pe care l-a numit chiar ,,fratele meu”, ar împiedica-o să se bucure de vacanță.

Cu puțin timp în urmă ispita a postat pe o pagină de socializare faptul că i se pare normal să plece în vacanță. Lucru care a stârnit controverse în rândul fanilor iubitului său.

O fană a lui Grasu și-a exprimat părerea sa în legătură cu alegerea Biancăi pe o pagină de socializare,,Grasu Francy fii tare nu te da bătut, noi vom fi langă tine, doamne de femeie handicapată. Ia se duce în vacanță și grasu stă arestat din cauza ei * pe ea de femeie…”

Nu rata: Bianca Pop, surprinsă într-o ipostază șocantă după moartea lui Emi Pian! Motivul pentru care a ajuns la vrăjitoare

Bianca Pop a trecut la pasul următor:  amenințările

Postarea a supărat-o groaznic pe Bianca Pop care a ajuns chiar și la amenințări la adresa fanei iubitului său. ,,Auzi făi lătură ce ești! Când pun mâna pe tine o să fie rău! Să fugi de mine! Normal că plec! Odată ce familia lui nu îmi răspunde la telefon decât când vor ei! Iar tu sărăcie de ce te bagi ca musca in zar? Te mănâncă? Te rezolv eu.” a declarat Bianca Pop prin intermediul unei postări. Declarația Biancăi a dispărut de pe site-urile de socializare la doar 20 de minute după ce a fost postată.