Bianca Pop, reacție furibundă după ce Șerban Huidu l-a numit „jeg” pe Emi Pian și a criticat mediatizarea morții interlopului: „Ăsta e un criminal, îl distrug”

Publicat: 09/08/2020 | 20:50
Bianca Pop, reacție furibundă după ce Șerban Huidu l-a numit „jeg” pe Emi Pian și a criticat mediatizarea morții interlopului: „Ăsta e un criminal, îl distrug”

Moartea lui Emi Pian a stârnit numeroase controverse. Pe contul lui de Facebook, Șerban Huidu a răbufnit și a postat un mesaj acid la adresa temutului interlop, menționând faptul că acesta este „un jeg”, însă reacția prezentatorului de la Cronica Cârcotașilor nu a fost trecută cu vederea de către ispita Bianca Pop, cea care este extrem de apropiată de familia lui Emi Pian. 

Șerban Huidu a postat un mesaj dur la adresa lui Emi Pian, la câteva zile de la moartea liderului clanului Duduianu. Acesta s-a arătat a fi extrem de deranjat de faptul că moartea temutului interlop ține prima pagină a ziarelor de mai bine de 4 zile și nu a ezitat să-și spună punctul de vedere.

„Bai fratilor dar cine e jegul e asta? Zici ca e cel putin rege. E plin feedul de el. Un magraon de toata jena, un interlop ce nu lega 2 vorbe. Un cartofor infect. Si toata lumea il baga in seama.

Uite asa ne dispar „valorile” oameni buni. O sa ramana Romania fara cartofori proxeneti si smecherasi. Vai de ” mafiotii” nostri. Si de ” ziaristii” care atat stiu” a scris Șerban Huidu, în mesajul său.

Bianca Pop, reacție furibundă la adresa lui Șerban Huidu: „Îl distrug”

Ispita Bianca Pop de la Insula Iubirii a fost buna prietenă a lui Emi Pian și se înțelege bine cu toată familia interlopului. Tocmai de aceea, bruneta nu a putut să rămână indiferentă atunci când a văzut că Huidu critică moartea lui Emi Pian și chiar îl jignește pe interlop. Mai mult, Bianca Pop vrea răzbunare pentru moartea lui Emi Pian! În exclusivitate pentru CANCAN.RO, Bianca a făcut primele declarații.

„Nu am cuvinte. Am primit de la un prieten postările lui Huidu. Nu are cum să facă el așa ceva, să vorbească așa. El este un criminal, a luat viețile oamenilor nevinovați. Îți jur, ăsta își ia bătaie! Mi s-a făcut rău, nu am cuvinte, îl distrug, jur. Emi Pian a fost un om de nota 10, un om cu sufletul mare. Emi a fost prietenul meu bun! Nu permit nimănui să-i păteze imaginea și să-și bată joc de ceea ce trăiește familia lui Emi Pian acum. Nu permit să își bată nimeni joc de durerea familiei lui! Treaba asta nu rămâne așa” a spus ispita Bianca Pop, în exclusivitate pentru CANCAN.RO.