Bianca Pop, primele declarații după ce a fost drogată și violată: „Când mergeți în club, să nu stați cu necunoscuți”

Autor:
Publicat: 09/09/2020 | 17:13
Bianca Pop, primele declarații după ce a fost drogată și violată: „Când mergeți în club, să nu stați cu necunoscuți”

În ultima vreme, necazurile se țin lanț de Bianca Pop. Fosta ispită de la Insula Iubirii trece prin momente de coșmar după ce a fost drogată și abuzată sexual de unul dintre oamenii pe care îi cunoaște personal.

Șoc și groază în viața Biancăi Pop. Ispita a ajuns la capătul puterilor după ce a fost drogată și violată. Bruneta vrea cu orice preț să se facă dreptate și trage un semnal de alarmă pentru toate femeile, îndemnându-le să nu stea niciodată cu necunoscuți la masă, în club și nici să nu-și lase paharul de băutură din mână.

„Două zile n-am dormit, vreau să îmi iau haniele și să plec unde să nu știe nimeni. Trebuie să se facă dreptate. Ajunge, prea multe probleme. Toate lucrurile care mi se întâmplă sunt manevre. Dacă mergeți în club să nu stați cu persoanele necunoscute. Când mergi într-un club și vrei să bei ceva, îți iei paharul cu tine”, a declarat Bianca Pop.

Imediat după incident, Bianca Pop a depuns plângere la poliție împotriva celui pe care îl suspectează că a adus-o într-o asemenea stare.

A avut nevoie de intervenția medicilor

Bianca Pop susține că nu prea a avut grijă de ea în ultimele zile și cum nu prea a fost atentă, în club, brunetei i s-ar fi pus droguri în paharul cu alcool, iar mai apoi, spune ea, a fost violată de un personaj care nu îi este deloc străin.

Bianca Pop a avut nevoie de îngrijiri medicale, așa că a chemat ambulanța. Cu toate acestea, personalul de pe ambulanță a decis ca bruneta să fie transportată la spital, pentru mai multe investigații. Însăși Bianca Pop a cerut o expertiză IML, iar acum așteaptă rezultatul.

Fosta ispită de la Insula Iubirii vrea cu orice preț să se facă dreptate și susține că în ultima perioadă a avut parte de foarte multe probleme de tot felul și că este înconjurată de oameni care vor să-i facă rău, într-un fel sau altul.