Acasă » Horoscop » CANCAN.RO vă dezvăluie previziunile astrale pentru noul an. Așa arată horoscopul complet pentru 2023!

CANCAN.RO vă dezvăluie previziunile astrale pentru noul an. Așa arată horoscopul complet pentru 2023!

De: Virginia Olteanu 31/12/2022 | 20:00

2023 ne oferă șansa unei schimbări transformatoare de perspectivă în privința modului în care ne conectăm unii cu alții atât la nivel personal cât și la nivel de comunitate.

Începem anul cu Mercur retrograd exact așa cum îl vom și încheia. Toate cele patru perioade de retrogradare ale lui Mercur de anul acesta vor fi pe semne de pământ, chiar dacă ultima începe în Capricorn și se termină pe Săgetător. Acest lucru va cere de la noi să ne focusăm mai mult pe latura practică, materială a vieții noastre astfel încât să putem concretiza mai bine rezultatele activității noastre.

Chiar dacă începem anul sub influența a doua planete retrograde, Mercur în Capricorn și Marte în Gemeni care ne îndeamnă să ne revizuim gândurile și acțiunile, restul anului se anunță unul plin de oportunități. Dacă vrem să ne setăm intențiile pentru anul care vine putem aștepta să trecem de jumătatea lunii ianuarie, pentru a ieși de sub influența planetelor retrograde.

Saturn, stăpânul timpului dar și profesorul care ne învață să dăm mai multă valoare și semnificație vieții noastre intră în Pești din 7 martie unde va rămâne pentru următorii trei ani. În semnul de apă al Peștilor, aflat în strânsă legătură cu spiritualitatea, mistica, imaginația și subconștientul, Saturn ne îndeamnă să ne conectăm mai profund la resursele noastre interioare și spirituale, dar să și dezvoltăm un echilibru psihic și emoțional mai bun.

(VEZI AICI: HOROSCOP GENERAL 2023. CE ÎȚI REZERVĂ ASTRELE ÎN NOUL AN)

Eveniment cheie în 2023

Unul dintre evenimente cheie ale acestui an este data de 23 martie când Pluto, planeta transformării dar și a puterii absolute intră în Vărsător unde va rămâne până pe 12 iunie când va retrograda ulterior în Capricorn. Urmează să se stabilească în Vărsător de la sfârșitul anului 2024 pentru următorii 20 de ani, o perioadă care îndeamnă umanitatea către o coeziune socială mai mare, adevăr și integritate. În același timp inteligența artificială dar și tehnologia vor căpăta o putere din ce în ce mai mare. Prin prisma acestui eveniment, putem spune că 2023 este un an de tranziție de la sistemele vechi de conducere sau de la vechea ordine la una nouă care va avea în centrul ei bunăstarea și evoluția fiecărui individ în parte.

CANCAN.RO vă dezvăluie previziunile astrale pentru noul an

Modul în care ne raportăm la aspirațiile sau obiectivele noastre sau la acele domenii pe care vrem să le expansionăm este guvernat de Jupiter, marele benefic așa cum este numit în mod tradițional. În primele luni ale anului el încă este în Berbec amplificându-ne curajul, puterea și convingerile în privința acelor direcții în care vrem să creștem însă din 16 mai el va intra în Taur, un semn de pământ în care se simte foarte bine. Cum Taurul guvernează sectorul financiar, legătura cu pământul, resursele și grija față de corpul fizic, cu Jupiter aici devenim mai practici și mai stabili în scopurile noastre. El vine cu șanse și bunăstare materială și ne amplifică nevoia de a ne conecta mai profund la propriul corp.

Un alt punct cheie ale acestui an va fi trecerea Nodurilor Lunare de pe axa Taur – Scorpion pe axa Berbec – Balanța, o axă relațională prin definiție, pe data de 17 Iulie. Ultima dată când Nodul Nord a fost aici a fost în perioada 2004 – 2006. Suntem îndemnați să găsim varianta pozitivă și sănătoasă de a ne implica într-un parteneriat astfel încât să ne respectăm atât propria autencitate cât și cerințele relației în sine.

Se deschide sezonul eclipselor

Cum Nodul Nord reprezintă menirea sau destinul nostru colectiv, tranzitul lui prin Berbec pentru următorii doi ani ne va ajuta să ne dezvoltăm propria individualitate și să devenim mai asertivi și mai îndrăzneți în obiectivele noastre. Energia începutului ne însoțește deci avem puterea de a începe ceva nou sau de a revitaliza acele domenii de interes din viața noastră. În materie de iubire, relații și afectivitate, Nodul Sud din Balanța ne ajută să rescriem unele tipare, idei sau mentalități pe care nu le mai considerăm benefice.

Sezonul Eclipselor se deschide într-un mod magistral cu Eclipsa totală de Soare din Berbec din 20 aprilie care ne susține în a ne defini mai bine ca și personalitate. Chiar dacă mai avem schimbări de făcut, obstacole de depășit, cu siguranță energia efervescentă a Berbecului va aprinde și focul aspirațiilor noastre. Cea de-a doua Eclipsă va fi una de Lună în Scorpion pe data de 6 Mai, iar aceasta va scoate la lumină tot ce mai avem nevoie să eliberăm sau să transformăm în viața noastră. Luna Octombrie este una bogată întrucât găzduiește ultimele două eclipse ale acestui an. Prima este Eclipsă de soare din Balanță din 14 Octombrie care ne învață importanța colaborării și a uniunii punând preț pe ce ne unește și ne ajută să creștem. Ultima este Eclipsă de Lună din Taur din 28 octombrie care aduce o stabilizare a planului material și financiar. Ambele eclipse din Octombrie sunt guvernate de Venus, deci vom putea înțelege mai bine ce iubim sau ce prețuim cu adevărat în viața noastră.

Venus vorbește despre relații, sentimente, creativitate și dorințele noastre atât sentimentale cât și materiale. Ea se va afla într-un sejur prelungit în zodia Leului în perioada 5 Iunie – 9 octombrie incluzând și perioada de retrogradare. Venus în Leu capătă o strălucire regală și o mândrie tipică semnului, iar sentimentele noastre devin mai intense și mai pasionale, amplificând nevoia să fim adorați și iubiți mai mult. Retrogradarea ei ne va ajuta să reflectăm mai profund asupra modului în care manifestăm iubirea, dar și asupra a ceea ce ne dorim sau meritam cu adevărat.

În concluzie, un an important atât la nivel individual întrucât avem șansa să ne redefinim ca și personalitate dar și la nivel colectiv întrucât facem pași mici dar siguri către o societate cu noi valori și principii.

HOROSCOP 2023

BERBEC – Un nou Tu!

Este anul perfect pentru a te reinventa personal și sentimental! Devii mai asertiv și mai hotărât în exprimarea dorințelor și aspirațiilor tale dar și dornic de a-ți redefini o strategie profesională care să te reprezinte. Deschiderea către latura spirituală devine din ce în ce mai mare, profită pentru a te cunoaște mai bine! Planul relațional este favorizat! Fie ești pregătit să treci într-o nouă etapă dacă ești deja într-o relație de cuplu fie o nouă relație de iubire este înscrisă în stele! După o perioadă financiară mai agitată, te bucuri de o redresare și chiar stabilizare în a doua parte a anului.

Așa arată horoscopul complet pentru 2023!

TAUR – În căutarea propriului adevăr!

Noi orizonturi de creștere și dezvoltare atât personală cât și profesională te așteaptă în 2023. Ești în căutarea și experimentarea propriului tău adevăr, al acelor direcții, oameni sau relații care să rezoneze cu persoana care ești în acest moment. Pe plan profesional, vei lucra la consolidarea unor proiecte importante pe termen lung. Cu Jupiter în propriul tău semn, ești protejat și susținut astral. Ești determinat să-ți reafirmi personalitatea, optimismul și să te pui mai mult în valoare. Pe plan relațional ai șansa să clarifici ce este important pentru tine și ce meriți cu adevărat. Din 12 Iulie, Nodul Nord în Berbec îți reamintește că menirea ta în acest moment este să scoți la suprafață bogăția din interior.

Gemeni – Redefinirea rolului în societate!

Imaginea, rolul și impactul tău social și profesional vor fi evidențiate însă scopul nu va fi doar o recunoaștere exterioară cât și o împlinire interioară. Mercur, propriul tău guvernator retrogradează doar în semne de pământ dar în sectoare emoționale, deci inteligența ta emoțională va fi în creștere. Cu Eclipsa de Soare și axa nodurilor Lunare pe Berbec – Balanța, ai șansa să fii mai asertiv în interacțiunea cu acei oameni, obiective și aspirații care te definesc. Într-o relație de iubire te vei bucura de mai multă pasiune și intensitate. Jupiter în Taur te ajută să-ți expansionezi cunoașterea de sine dar și interesul în domenii holistice.

Rac – O nouă identitate socială!

Este un an în care ai șansa să-ți redefinești o nouă identitate socială și profesională, să te afirmi cu mai multă asertivitate și să-ți găsești un loc pe care să-l numești “acasă”. Dacă vrei să adaugi o extracalificare sau să aprofundezi anumite studii, Saturn proaspăt intrat în Pești te susține în a-ți clarifica acest domeniu. Proiectele tale de viitor sunt evidențiate de tranzitul lui Jupiter prin Taur care te susține în a-ți transforma un vis în realitate. Un prieten influent poate juca un rol important iar unele alianțe devin norocoase. Financiar ești favorizat întrucât Venus te susține în a-ți înbunătați câștigurile dar și în a scoate la iveală orice talent încă nevalorificat.

Leu – Expansiune și reinventare!

Un veritabil boost de libertate, spontaneitate și noi alianțe! Cu axa Nodurilor Lunare și Eclipsă de Soare din Berbec în sectorul expansiunii tale, o nouă aventură fizică sau intelectuală te așteaptă. Momentul perfect pentru o călătorie inițiatică, pentru a explora un nou domeniu și chiar o nouă filozofie de viață. Pe plan financiar, o abordare realistă asupra resurselor va fi extrem de utilă. Jupiter în Taur îți aduce mai mult succes și recunoaștere pe plan profesional și social, deci te aflii pe o direcție ascensională. Pe plan personal, sejurul prelungit al lui Venus în propriul tău semn îți amplifică magnetismul și carisma personală, șansa perfectă pentru a te reinventa.

Fecioară – Mai întreprinzător în afaceri!

Un spirit întreprinzător mai pregnant și mai multă asertivitate în atingerea obiectivelor! Planul financiar este în prim plan iar tu ești pregătit să-ți asumi unele riscuri pentru a-ți defini o situație financiară care să te satisfacă! Mercur, propriul tău guvernator retrogradează doar în semne de pământ compatibile cu tine, ajutându-te să-ți redefinești modul în care îți exprimi personalitatea, valoarea și potențialul. Implicarea ta relațională și emoțională într-o relație de cuplu se aprofundează și ești pregătit pentru mai multă conexiune și intimitate dacă consideri că ai lângă tine persoana potrivită.

Balanță – Un nou mod de interacțiune!

Parteneriatele indiferent de natura lor se vor afla în centrul atenției pe perioada întregului an iar o relație de iubire poate să capete o însemnătate mai profundă pentru tine. Cu o eclipsă de soare în propriul semn și cu Nodurile Lunare pe axa Berbec – Balanța îți redefinești spațiul personal dar și nevoile relaționale. Sejurul mai lung al lui Venus, planeta care te guvernează în Leu te susține în a interacționa într-un mod mai carismastic și mai afectuos dar și în a privi cu mai multă încredere în direcția unor obiective de viitor. Planul financiar este favorizat de tranzitul lui Jupiter prin Taur care aduce susținere dar și oportunități financiare.

Scorpion – Descoperă ce-ți aduce împlinire!

Un stil de viață mai activ aliniat cu noi dorințe și motivații! Ai șansa să revitalizezi chestiuni practice ale vieții tale, personale sau profesionale și să descoperi acel job sau activitate care te împlinește! Jupiter în Taur vine cu parteneriate valoroase și substanțiale iar unul dintre ele poate să fie chiar de natură romantică. În general planul relațional este în prim plan întrucât vei căuta să creezi o legătură fizică și emoțională mai profundă.Pe plan profesional ai șansa să-ți pui în valoare talentul și experiența și vei atrage într-un mod carismatic și natural susținerea unor persoane influente.

CANCAN.RO vă dezvăluie previziunile astrale pentru noul an. Așa arată horoscopul complet pentru 2023!

Săgetător – Mergi cu încredere înainte!

Un an cu un potențial creativ și artistic deosebit grație Eclipsei de Soare și a Nodului Nord din Berbec care îți activează sectorul iubirii, al creativității și al bucuriei! Mergi cu încredere înainte în direcția acelui vis, acelui proiect profesional sau acelei relații de iubire pe care ți-ai imaginat-o iar oportunitățile nu vor întârzia să apară. Structura de bază a vieții tale este consolidată iar tu vei fi mai conectat la familia, căminul și planul emoțional. Schimbarea locuinței sau reamânjarea ei sunt posibile.Jupiter, propriul tău guvernator îți amplifică vitalitatea și sănătatea dar și nevoia de a te simți împlinit prin ceea faci.

Capricorn – Amplificarea inteligenței emoționale!

O profunzime mai mare a gândurilor și a cuvintelor tale este favorizata de tranzitul lui Saturn, propriul tău guvernator prin Pești. Te susține în a învăța sau a dobândi noi skill-uri în materie de comunicare. Într-o relație de cuplu conexiunea și intimitatea vor fi în creștere însă dacă ești singur ai șansa să cucerești pe cineva cu abordarea ta liberă și nonconformistă. Dacă plănuiești o mutare sau reamânajarea căminului, ești susținut să demarezi proiectul cu multă determinare. În ultimul trimestru al anului, ai șansa să-ți amplifi rolul și imaginea pe plan profesional, demonstrând încă o dată abilitațile minunate de leadership pe care le ai.

Vărsător – Ești un pionier!

Ești stimulat atât fizic cât și intelectul să cucerești noi teritorii, atât personale cât și profesionale! Vei fi un pionier! Este momentul să-ți faci vocea auzită în comunitatea din care faci parte iar dacă vrei să-ți extinzi orizontul cunoașterii printr-o nouă specializare, nu ezita! Ești determinat să-ți redefinești anumite obiective profesionale și să descoperi ce te împlinește cu adevărat. Șansa și norocul se revărsă asupra căminului și familiei iar tu ai șansa să te bucuri de un mediu stabil și sigur atâta timp cât rămâi realist în privința resurselor. Venus devine steaua norocoasă în materie de iubire luminându-ți calea către persoana potrivită!

Pești – Încredere în propriul potențial!

Încrederea în propriul potențial și perseverența în atingerea obiectivelor vor reprezenta împreună cheia reușitei! Saturn în propriul tău semn îți conferă un control de sine mai bun și te ajută să te concentrezi pe ce este cu adevărat important și valoros pentru tine. Ai șansa să clădești o fundație financiară solidă, să devii mai întreprinzător cu resursele tale și chiar să descoperi talente pe care le poți valorifica. Încrederea în propria ta valoare se intensifică și este susținută și de tranzitul lui Jupiter prin Taur în sectorul comunicării care te învață că atunci când gândul tău este pozitiv, șansa nu întârzie să apară. O relație de prietenie se poate aprofunda!

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Acest bărbat a aruncat o cameră de filmat, într-o gaură adâncă de 93 de metri, sub ANTARCTICA, și a făcut o descoperire ireală. Iată imaginile!
Acest bărbat a aruncat o cameră de filmat, într-o gaură adâncă de 93 de metri,...
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42 de ani!
FOTO. Cum a ajuns să arate Ileana Lazariuc, fosta noră a lui Țiriac, la 42...
Smiley A FILMAT-O AȘA pe Gina Pistol și a postat-o pe net: „Te pregătești”
Smiley A FILMAT-O AȘA pe Gina Pistol și a postat-o pe net: „Te pregătești”
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post la altul după ce au cunoscut celebritatea
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Zodia care nu se dă niciodată bătută, indiferent cât de grea este viața
Zodia care nu se dă niciodată bătută, indiferent cât de grea este viața
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce sicriul cu trupul neînsuflețit al bărbatului era coborât în groapă?
Scene sfâșietoare la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce s-a întâmplat la cimitir, în timp ce...
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu amanta rusoaică la Moscova
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu...
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub podeaua din bucătărie o comoară
Un cuplu care a cumpărat un conac vechi de 400 de ani a descoperit sub...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
Yamato și Bettyshor, prinși în timp ce se sărutau la Gala RXF! Primele dezvăluiri despre o posibilă împăcare: „Poate da, poate nu...”
Yamato și Bettyshor, prinși în timp ce se sărutau la Gala RXF! Primele dezvăluiri despre...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre ei doi: „Virginia, chiar nu mă șochează nimic în lumea asta, crede-mă.”
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
El i-a luat locul în clan lui Costel Condureanu! „Stăpânul Moldovei” va di înmormantat regește
Au apărut primele căpşuni româneşti în pieţe. Cu cât se vinde un kilogram 
Au apărut primele căpşuni româneşti în pieţe. Cu cât se vinde un kilogram 
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
SWIPE-UL care epuizează bateria iPhone-ului. Mulți utilizatori fac acest gest
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape toate iubitele, dar cu ea...”
S-a aflat! Cum a ajuns Cătălin Moroșanu să-i fie naș lui Jador: „Îi cunosc aproape...
Peștele ieftin și bogat în vitamina D pe care îl găsești în toate supermarketurile din România. Nutriționistul Cristian Mărgărit îl recomandă: ”Este un miracol pentru imunitate”
Peștele ieftin și bogat în vitamina D pe care îl găsești în toate supermarketurile din...
Gigantul care deschide o nouă fabrică în România. E aproape de București, oferă 200 de locuri de muncă
Gigantul care deschide o nouă fabrică în România. E aproape de București, oferă 200 de...
Putin cutremură omenirea. Ordin ISTORIC dat la Moscova: Totul s-a rezolvat
Putin cutremură omenirea. Ordin ISTORIC dat la Moscova: Totul s-a rezolvat
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
Câştigător Survivor România 2024. Jador a scăpat porumbelul, surpriză uriaşă!
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
AI-urile, capabile să discute între ele sau chiar să se joace - VIDEO
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele interne
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
România demolează Austria. Anunțul a venit chiar azi, 19 aprilie: Greu, dar am obținut
România demolează Austria. Anunțul a venit chiar azi, 19 aprilie: Greu, dar am obținut
Semnele care prevestesc sfârșitul. Când moartea se apropie
Semnele care prevestesc sfârșitul. Când moartea se apropie
BANC | „Bulă, poți să-mi împrumuți 500 de lei până la salariu?”
BANC | „Bulă, poți să-mi împrumuți 500 de lei până la salariu?”
Soţia lui Ciprian Marica a avut cea mai provocatoare apariţie! Imaginile incendiare cu partenera de viaţă a milionarului român
Soţia lui Ciprian Marica a avut cea mai provocatoare apariţie! Imaginile incendiare cu partenera de...
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou fenomen
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Mesajul postat de Oana Roman de ziua de naștere a Mioarei Roman, care ar fi împlinit 84 de ani
Mesajul postat de Oana Roman de ziua de naștere a Mioarei Roman, care ar fi...
Gabriela Cristea le-a răspuns haterilor din online. De ce nu livrează celebrii cozonaci la timp: „Nu este o tragedie”
Gabriela Cristea le-a răspuns haterilor din online. De ce nu livrează celebrii cozonaci la timp:...
Lidl bagă la ofertă de sâmbătă, 20 aprilie 2024, produsele pe care toți românii le caută. Se vor vinde ca pâinea caldă
Lidl bagă la ofertă de sâmbătă, 20 aprilie 2024, produsele pe care toți românii le...
Filmul care e foarte popular pe Netflix. Are o poveste unică, a rupt topul în întreaga lume și e la mare căutare și în România
Filmul care e foarte popular pe Netflix. Are o poveste unică, a rupt topul în...