Raed Arafat, tras pe dreapta de Poliție fiind bănuit că folosea sirenele pentru a impresiona gagicile
Altceva cu Adrian Artene
Home » Horoscop » Horoscop general 2023. Ce îți rezervă astrele în noul an

Horoscop general 2023. Ce îți rezervă astrele în noul an

De: Virginia Olteanu 26/12/2022 | 09:00

2023 ne oferă șansa unei schimbări transformatoare de perspectivă în privința modului în care ne conectăm unii cu alții atât la nivel personal cât și la nivel de comunitate.

Începem anul cu Mercur retrograd exact așa cum îl vom și încheia. Toate cele 4 perioade de retrogradare ale lui Mercur de anul acesta vor fi pe semne de pământ, chiar dacă ultima începe în Capricorn și se termină pe Săgetător. Acest lucru va cere de la noi să ne focusăm mai mult pe latura practică, materială a vieții noastre astfel încât să putem concretiza mai bine rezultatele activității noastre.

Chiar dacă începem anul sub influența a 2 planete retrograde, Mercur în Capricorn și Marte în Gemeni care ne îndeamnă să ne revizuim gândurile și acțiunile, restul anului se anunță unul plin de oportunități. Dacă vrem să ne setăm intențiile pentru anul care vine putem aștepta să trecem de jumătatea lunii ianuarie, pentru a ieși de sub influența planetelor retrograde.

Saturn, stăpânul timpului dar și profesorul care ne învață să dăm mai multă valoare și semnificație vieții noastre intră în Pești din 7 martie unde va rămâne pentru următorii 3 ani. În semnul de apă al Peștilor, aflat în strânsă legătură cu spiritualitatea, mistica, imaginația și subconștientul, Saturn ne îndeamnă să ne conectăm mai profund la resursele noastre interioare și spirituale dar să și dezvoltăm un echilibru psihic și emoțional mai bun.

Unul dintre evenimente cheie ale acestui an este data de 23 martie când Pluto, planeta transformării dar și a puterii absolute intră în Vărsător unde va rămâne până pe 12 iunie când va retrograda ulterior în Capricorn. Urmează să se stabilească în Vărsător de la sfârșitul anului 2024 pentru următorii 20 de ani, o perioadă care îndeamnă umanitatea către o coeziune socială mai mare, adevăr și integritate. În același timp inteligența artificială dar și tehnologia vor căpăta o putere din ce în ce mai mare. Prin prisma acestui eveniment, putem spune că 2023 este un an de tranziție de la sistemele vechi de conducere sau de la vechea ordine la una nouă care va avea în centrul ei bunăstarea și evoluția fiecărui individ în parte.

Vezi și HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL BANI ȘI FINANȚE: 26 DECEMBRIE 2022 – 1 IANUARIE 2023. LISTA ZODIILOR CARE SUNT AVANTAJATE ÎN PLAN FINANCIAR

Modul în care ne raportăm la aspirațiile sau obiectivele noastre sau la acele domenii pe care vrem să le expansionăm este guvernat de Jupiter, marele benefic așa cum este numit în mod tradițional. În primele luni ale anului el încă este în Berbec amplificându-ne curajul, puterea și convingerile în privința acelor direcții în care vrem să creștem însă din 16 mai el va intra în Taur, un semn de pământ în care se simte foarte bine. Cum Taurul guvernează sectorul financiar, legătura cu pământul, resursele și grija față de corpul fizic, cu Jupiter aici devenim mai practici și mai stabili în scopurile noastre. El vine cu șanse și bunăstare materială și ne amplifică nevoia de a ne conecta mai profund la propriul corp.

Un alt punct cheie ale acestui an va fi trecerea Nodurilor Lunare de pe axa Taur – Scorpion pe axa Berbec – Balanța, o axă relațională prin definiție, pe data de 17 Iulie. Ultima dată când Nodul Nord a fost aici a fost în perioada 2004 – 2006. Suntem îndemnați să găsim varianta pozitivă și sănătoasă de a ne implica într-un parteneriat astfel încât să ne respectăm atât propria autencitate cât și cerințele relației în sine.

Cum Nodul Nord reprezintă menirea sau destinul nostru colectiv, tranzitul lui prin Berbec pentru următorii 2 ani ne va ajuta să ne dezvoltăm propria individualitate și să devenim mai asertivi și mai îndrăzneți în obiectivele noastre. Energia începutului ne însoțește deci avem puterea de a începe ceva nou sau de a revitaliza acele domenii de interes din viața noastră. În materie de iubire, relații și afectivitate, Nodul Sud din Balanța ne ajută să rescriem unele tipare, idei sau mentalități pe care nu le mai considerăm benefice.

Citește și HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL DRAGOSTE: 26 DECEMBRIE 2022 – 1 IANUARIE 2023. CINE SUNT NATIVII CARE VOR AVEA PARTE DE EXPERIENȚE NOI

Sezonul Eclipselor se deschide într-un mod magistral cu Eclipsa totală de Soare din Berbec din 20 aprilie care ne susține în a ne defini mai bine ca și personalitate. Chiar dacă mai avem schimbări de făcut, obstacole de depășit, cu siguranță energia efervescentă a Berbecului va aprinde și focul aspirațiilor noastre. Cea de-a doua Eclipsă va fi una de Lună în Scorpion pe data de 6 Mai iar aceasta va scoate la lumină tot ce mai avem nevoie să eliberăm sau să transformăm în viața noastră. Luna Octombrie este una bogată întrucât găzduiește ultimele 2 eclipse ale acestui an. Prima este Eclipsă de soare din Balanța din 14 Octombrie care ne învață importanța colaborării și a uniunii punând preț pe ce ne unește și ne ajută să creștem. Ultima este Eclipsă de Lună din Taur din 28 octombrie care aduce o stabilizare a planului material și financiar. Ambele eclipse din Octombrie sunt guvernate de Venus, deci vom putea înțelege mai bine ce iubim sau ce prețuim cu adevărat în viața noastră.

Venus vorbește despre relații, sentimente, creativitate și dorințele noastre atât sentimentale cât și materiale. Ea se va afla într-un sejur prelungit în zodia Leului în perioada 5 Iunie – 9 octombrie incluzând și perioada de retrogradare. Venus în Leu capătă o strălucire regală și o mândrie tipică semnului iar sentimentele noastre devin mai intense și mai pasionale, amplificând nevoia să fim adorați și iubiți mai mult. Retrogradarea ei ne va ajuta să reflectăm mai profund asupra modului în care manifestăm iubirea dar și asupra a ceea ce ne dorim sau meritam cu adevărat.

În concluzie, un an important atât la nivel individual întrucât avem șansa să ne redefinim ca și personalitate dar și la nivel colectiv întrucât facem pași mici dar siguri către o societate cu noi valori și principii.

Vezi și HOROSCOP SĂPTĂMÂNAL CARIERĂ: 26 DECEMBRIE 2022 – 1 IANUARIE 2023. LISTA ZODIILOR CARE AU PARTE DE REUȘITE PROFESIONALE

Ce rezervă astrele pentru fiecare semn în parte

BERBEC – Un nou Tu!

Este anul perfect pentru a te reinventa personal și sentimental! Devii mai asertiv și mai hotărât în exprimarea dorințelor și aspirațiilor tale dar și dornic de a-ți redefini o strategie profesională care să te reprezinte. Deschiderea către latura spirituală devine din ce în ce mai mare, profită pentru a te cunoaște mai bine! Planul relațional este favorizat! Fie ești pregătit să treci într-o nouă etapă dacă ești deja într-o relație de cuplu fie o nouă relație de iubire este înscrisă în stele! După o perioadă financiară mai agitată, te bucuri de o redresare și chiar stabilizare în a doua parte a anului.

TAUR – În căutarea propriului adevăr!

Noi orizonturi de creștere și dezvoltare atât personală cât și profesională te așteaptă în 2023. Ești în căutarea și experimentarea propriului tău adevăr, al acelor direcții, oameni sau relații care să rezoneze cu persoana care ești în acest moment. Pe plan profesional, vei lucra la consolidarea unor proiecte importante pe termen lung. Cu Jupiter în propriul tău semn, ești protejat și susținut astral. Ești determinat să-ți reafirmi personalitatea, optimismul și să te pui mai mult în valoare. Pe plan relațional ai șansa să clarifici ce este important pentru tine și ce meriți cu adevărat. Din 12 Iulie, Nodul Nord în Berbec îți reamintește că menirea ta în acest moment este să scoți la suprafață bogăția din interior.

GEMENI – Redefinirea rolului în societate!

Imaginea, rolul și impactul tău social și profesional vor fi evidențiate însă scopul nu va fi doar o recunoaștere exterioară cât și o împlinire interioară. Mercur, propriul tău guvernator retrogradează doar în semne de pământ dar în sectoare emoționale, deci inteligența ta emoțională va fi în creștere. Cu Eclipsa de Soare și axa nodurilor Lunare pe Berbec – Balanța, ai șansa să fii mai asertiv în interacțiunea cu acei oameni, obiective și aspirații care te definesc. Într-o relație de iubire te vei bucura de mai multă pasiune și intensitate. Jupiter în Taur te ajută să-ți expansionezi cunoașterea de sine dar și interesul în domenii holistice.

RAC – O nouă identitate socială!

Este un an în care ai șansa să-ți redefinești o nouă identitate socială și profesională, să te afirmi cu mai multă asertivitate și să-ți găsești un loc pe care să-l numești “acasă”. Dacă vrei să adaugi o extracalificare sau să aprofundezi anumite studii, Saturn proaspăt intrat în Pești te susține în a-ți clarifica acest domeniu. Proiectele tale de viitor sunt evidențiate de tranzitul lui Jupiter prin Taur care te susține în a-ți transforma un vis în realitate. Un prieten influent poate juca un rol important iar unele alianțe devin norocoase. Financiar ești favorizat întrucât Venus te susține în a-ți înbunătați câștigurile dar și în a scoate la iveală orice talent încă nevalorificat.

LEU – Expansiune și reinventare!

Un veritabil boost de libertate, spontaneitate și noi alianțe! Cu axa Nodurilor Lunare și Eclipsă de Soare din Berbec în sectorul expansiunii tale, o nouă aventură fizică sau intelectuală te așteaptă. Momentul perfect pentru o călătorie inițiatică, pentru a explora un nou domeniu și chiar o nouă filozofie de viață. Pe plan financiar, o abordare realistă asupra resurselor va fi extrem de utilă.Jupiter în Taur îți aduce mai mult succes și recunoaștere pe plan profesional și social, deci te aflii pe o direcție ascensională. Pe plan personal, sejurul prelungit al lui Venus în propriul tău semn îți amplifică magnetismul și carisma personală, șansa perfectă pentru a te reinventa.

FECIOARĂ – Mai întreprinzător în afaceri!

Un spirit întreprinzător mai pregnant și mai multă asertivitate în atingerea obiectivelor! Planul financiar este în prim plan iar tu ești pregătit să-ți asumi unele riscuri pentru a-ți defini o situație financiară care să te satisfacă! Mercur, propriul tău guvernator retrogradează doar în semne de pământ compatibile cu tine, ajutându-te să-ți redefinești modul în care îți exprimi personalitatea, valoarea și potențialul. Implicarea ta relațională și emoțională într-o relație de cuplu se aprofundează și ești pregătit pentru mai multă conexiune și intimitate dacă consideri că ai lângă tine persoana potrivită.

BALANȚĂ – Un nou mod de interacțiune!

Parteneriatele indiferent de natura lor se vor afla în centrul atenției pe perioada întregului an iar o relație de iubire poate să capete o însemnătate mai profundă pentru tine. Cu o eclipsă de soare în propriul semn și cu Nodurile Lunare pe axa Berbec – Balanța îți redefinești spațiul personal dar și nevoile relaționale. Sejurul mai lung al lui Venus, planeta care te guvernează în Leu te susține în a interacționa într-un mod mai carismastic și mai afectuos dar și în a privi cu mai multă încredere în direcția unor obiective de viitor. Planul financiar este favorizat de tranzitul lui Jupiter prin Taur care aduce susținere dar și oportunități financiare.

SCORPION – Descoperă ce-ți aduce împlinire!

Un stil de viață mai activ aliniat cu noi dorințe și motivații! Ai șansa să revitalizezi chestiuni practice ale vieții tale, personale sau profesionale și să descoperi acel job sau activitate care te împlinește! Jupiter în Taur vine cu parteneriate valoroase și substanțiale iar unul dintre ele poate să fie chiar de natură romantică. În general planul relațional este în prim plan întrucât vei căuta să creezi o legătură fizică și emoțională mai profundă.Pe plan profesional ai șansa să-ți pui în valoare talentul și experiența și vei atrage într-un mod carismatic și natural susținerea unor persoane influente.

SĂGETĂTOR – Mergi cu încredere înainte!

Un an cu un potențial creativ și artistic deosebit grație Eclipsei de Soare și a Nodului Nord din Berbec care îți activează sectorul iubirii, al creativității și al bucuriei! Mergi cu încredere înainte în direcția acelui vis, acelui proiect profesional sau acelei relații de iubire pe care ți-ai imaginat-o iar oportunitățile nu vor întârzia să apară. Structura de bază a vieții tale este consolidată iar tu vei fi mai conectat la familia, căminul și planul emoțional. Schimbarea locuinței sau reamânjarea ei sunt posibile.Jupiter, propriul tău guvernator îți amplifică vitalitatea și sănătatea dar și nevoia de a te simți împlinit prin ceea faci.

CAPRICORN – Amplificarea inteligenței emoționale!

O profunzime mai mare a gândurilor și a cuvintelor tale este favorizata de tranzitul lui Saturn, propriul tău guvernator prin Pești. Te susține în a învăța sau a dobândi noi skill-uri în materie de comunicare. Într-o relație de cuplu conexiunea și intimitatea vor fi în creștere însă dacă ești singur ai șansa să cucerești pe cineva cu abordarea ta liberă și nonconformistă. Dacă plănuiești o mutare sau reamânajarea căminului, ești susținut să demarezi proiectul cu multă determinare. În ultimul trimestru al anului, ai șansa să-ți amplifi rolul și imaginea pe plan profesional, demonstrând încă o dată abilitațile minunate de leadership pe care le ai.

VĂRSĂTOR – Ești un pionier!

Ești stimulat atât fizic cât și intelectul să cucerești noi teritorii, atât personale cât și profesionale! Vei fi un pionier! Este momentul să-ți faci vocea auzită în comunitatea din care faci parte iar dacă vrei să-ți extinzi orizontul cunoașterii printr-o nouă specializare, nu ezita! Ești determinat să-ți redefinești anumite obiective profesionale și să descoperi ce te împlinește cu adevărat. Șansa și norocul se revărsă asupra căminului și familiei iar tu ai șansa să te bucuri de un mediu stabil și sigur atâta timp cât rămâi realist în privința resurselor. Venus devine steaua norocoasă în materie de iubire luminându-ți calea către persoana potrivită!

PEȘTI – Încredere în propriul potențial!

Încrederea în propriul potențial și perseverența în atingerea obiectivelor vor reprezenta împreună cheia reușitei! Saturn în propriul tău semn îți conferă un control de sine mai bun și te ajută să te concentrezi pe ce este cu adevărat important și valoros pentru tine. Ai șansa să clădești o fundație financiară solidă, să devii mai întreprinzător cu resursele tale și chiar să descoperi talente pe care le poți valorifica. Încrederea în propria ta valoare se intensifică și este susținută și de tranzitul lui Jupiter prin Taur în sectorul comunicării care te învață că atunci când gândul tău este pozitiv, șansa nu întârzie să apară. O relație de prietenie se poate aprofunda!

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Ce s-a întâmplat
Ce s-a întâmplat "în ultimii trei ani" între Anamaria Prodan şi Dan Alexa. Răsturnare de...
FOTO. Silvia, fosta soție a lui Timofte, divorțează din nou! Cum arată la 42 de ani, după ce a plecat în SUA
FOTO. Silvia, fosta soție a lui Timofte, divorțează din nou! Cum arată la 42 de...
5 SUV-uri de familie ce costă maximum 4.000 de euro
5 SUV-uri de familie ce costă maximum 4.000 de euro
„Am scăpat de durerile de spate cu ajutorul jucăriilor sexuale”. Efectele nebănuite ale orgasmului
„Am scăpat de durerile de spate cu ajutorul jucăriilor sexuale”. Efectele nebănuite ale orgasmului
Vedete care au apelat la mame surogat pentru a face copii. Paris Hilton a devenit mămică
Vedete care au apelat la mame surogat pentru a face copii. Paris Hilton a devenit...
MORMÂNTUL lui Attila Hunul, găsit pe lotul 1 al autostrăzii A7
MORMÂNTUL lui Attila Hunul, găsit pe lotul 1 al autostrăzii A7
ION ȚIRIAC va fi înmormântat la cimitirul Bellu! Vestea noptii despre marele miliardar
ION ȚIRIAC va fi înmormântat la cimitirul Bellu! Vestea noptii despre marele miliardar
Imaginea care o va ÎNFURIA pe Prodanca. Reghe tace și le face! Antrenorul și Corina Caciuc sunt în culmea fericirii!
Imaginea care o va ÎNFURIA pe Prodanca. Reghe tace și le face! Antrenorul și Corina...
BANCUL ZILEI. Bulă iese din biserică și dă 50 de euro unei escorte: Nu, e prea puțin, trebuie minim 100!
BANCUL ZILEI. Bulă iese din biserică și dă 50 de euro unei escorte: Nu, e...
Emily Burghelea a ajuns din nou la spital: „Am apelat la soluția finală. Am chemat un preot”
Emily Burghelea a ajuns din nou la spital: „Am apelat la soluția finală. Am chemat...
Când a văzut ce purta o concurentă la Miss Universe, publicul a încremenit. „Așa ceva...”
Când a văzut ce purta o concurentă la Miss Universe, publicul a încremenit. „Așa ceva...”
Au fost găsite drone ruseşti ce conţineau cipuri olandeze Nexperia şi NXP. Producătorii susţin că fac tot posibilul să împiedice furnizarea directă a cipurilor către Rusia, dar nu pot monitoriza comerţul dintre intermediari
Au fost găsite drone ruseşti ce conţineau cipuri olandeze Nexperia şi NXP. Producătorii susţin că...
UMILINȚĂ CRUNTĂ pentru toată România! Anunțul făcut în direct la TV: A ajuns ZELENSKI să ne dea palme!
UMILINȚĂ CRUNTĂ pentru toată România! Anunțul făcut în direct la TV: A ajuns ZELENSKI să...
Previziuni sumbre pentru 2023, făcute de George Friedman. ”Nu războiul din Ucraina va fi chinuitor”
Previziuni sumbre pentru 2023, făcute de George Friedman. ”Nu războiul din Ucraina va fi chinuitor”
Povestea tragică a actorului care l-a interpretat pe maestrul din „The Karate Kid”
Povestea tragică a actorului care l-a interpretat pe maestrul din „The Karate Kid”
Cristina a fost găsită moartă, înghețată în zăpadă, lângă trei ciobănești, la 5 km de casă
Cristina a fost găsită moartă, înghețată în zăpadă, lângă trei ciobănești, la 5 km de...
Șoferul străin, care a lovit o femeie gravidă în opt luni, a fost arestat preventiv. Copilul nu a putut fi salvat
Șoferul străin, care a lovit o femeie gravidă în opt luni, a fost arestat preventiv....
Fulgy, surpriză de proporții de ziua iubitei lui. Cum a reacționat Bia Khalifa când a văzut cadoul:
Fulgy, surpriză de proporții de ziua iubitei lui. Cum a reacționat Bia Khalifa când a...
Diana Bulimar, demnă de OnlyFans! Fotografii fără sutien și cu părțile intime la vedere
Diana Bulimar, demnă de OnlyFans! Fotografii fără sutien și cu părțile intime la vedere
Caz rușinos! Cum s-a răzbunat o mamă pe învățătoarea fiicei ei, pentru că o neglijează la ore
Caz rușinos! Cum s-a răzbunat o mamă pe învățătoarea fiicei ei, pentru că o neglijează...
Lidl va vinde din nou un televizor LED smart, la un preț imbatabil
Lidl va vinde din nou un televizor LED smart, la un preț imbatabil