Care sunt mințile ascuțite ale horoscopului. Cele 3 zodii care le guvernează pe celelalte la capitolul inteligență

Autor: Raluca O.
Publicat: 16/02/2020 | 08:15
Care sunt mințile ascuțite ale horoscopului. Cele 3 zodii care le guvernează pe celelalte la capitolul inteligență

Fiecare semn zodiacal are propriile caracteristici și puncte forte. Unele zodii sunt recunoscute pentru afectiunea pe care o oferă, altele pentru temperamentul puternic sau capacitățile de comunicare, însă nativii anumitor semne excelează la capitolul inteligență. Iată care sunt cele mai ascuțite minți ale zodiacului.

Cele 3 minți ascuțite ale horoscopului

Gemeni

Zodia Gemeni este guvernată de planeta Mercur, ceea ce le oferă un avantaj la capitolul inteligență. În mitologia romană, zeul Mercur era considerat a fi mediatorul dintre zei și muritori, și era singurul care putea călători pe Tărâmul de Dincolo.

Gemenii sunt foarte buni comunicatori și nu au nici o problemă în a se detașa emoțional de o anumită situație, pentru a găsi cea mai bună soluție logică de a remedia problema. Sunt curioși, creativi și adoră să învețe tot timpul lucruri noi. Dacă îți dorești un partener de converasații cu care să poți povesti ore în șir fără să te plictisești, nimeni nu este mai potrivit ca un nativ din Gemeni!

Săgetător

Planeta care guvernează fiecare semn, este factorul major ce influențează calitățile nativilor din horoscop. În cazul Săgetătorilor, aceasta este chiar Jupiter, “Marele Benefic”, planeta ce simbolizează înțelepciunea, evoluția spirituală, abundența și evoluția spirituală.

Jupiter ne inspiră să învățăm, să ne dezvoltăm și să ne asumăm riscuri, exact lucrurile pe care Săgetătorii adoră să le facă. Acești nativi preferă să-și trăiască viața luând fiecare zi la rând, pentru a putea acorda suficientă importanță fiecărui moment. Pentru ei, nimic nu este mai plăcut și mai important decât a învăța și a se dezvolta din punct de vedere mental.

Vărsătorul, zodia care excelează la capitolul inteligență

Vărsător

Asociat cu mișcarea hippie din anii ’60, semnul Vărsătorului se remarcă prin îmbinarea de creativitate, efervescență și nonconformism, caracterisctică acestor nativi. Semnul este guvernat de rebelul Uranus, planeta inovațiilor, tehnologiei și revoluțiilor spirituale.

Nativii acestui semn de apă sunt foarte abili în a se adapta oricărei situații, indiferent de cât de inedită sau dificilă este aceasta. Vărsătorii învață cu foarte mare ușurință și sunt mereu în pas cu noutățile și tehnologia.

Sunt persoane pasionale, cu inimi mari și generoase, care știu să împace perfect acest aspect cu abilitățile lor analitice. Îi interesează tot ceea ce are de-a face cu viitorul lor și al omenirii, și nu se sfiesc din a porni adevărate revoluții culturale pentru a face schimbările pe care ei le consideră importante.

Citește și...