Câți bani cerea Daniela Crudu pentru o partidă de amor. Tarifele altor vedete de pe piață

Publicat: 05/06/2019 | 13:12

La 29 de ani, Daniela Crudu este una dintre vedetele de la noi care sunt dependente de operațiile estetice – de altfel, de multe ori focoasa brunetă a fost criticată dur pentru felul în care s-a transformat în urma intervențiilor făcute. În trecut, ea a fost suspectată că face sex pe bani, iar confirmarea a fost făcută în mod oficial mai mult sau mai puțin. Vă reamintim că numele fostei asistente TV a fost vehiculat într-un mega-dosar de prostituție care s-a lăsat inclusiv cu arestări.

Citește și: Daniela Crudu, noua modă de bikini pentru vara lui 2019: cu zona intimă la vedere

Câți bani cerea Daniela Crudu pentru o partidă de amor

La acea vreme, Daniela Crudu nu a lăsat să se observe că ar fi afectată de demersurile procurorilor care s-au ocupat de dosarul de prostituție; ea și-a văzut în continuare de proiectele în care era implicată atunci. În plus, nu era pentru prima dată când era acuzată că face sex pe bani. La un moment dat, au existat zvonuri potrivit cărora ar întreține relații sexuale cu afaceristul Ioan Neculaie pentru sume de ordinul a mii de euro. Aceste lucruri au fost confirmate în momentul în care paparazzii CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, au fotografiat-o în fața casei omului de afaceri din Brașov.

Un alt moment în care adevărul despre sumele colosale pe care le cerea pentru o partidă de amor a ieșit la iveală atunci când artistul Leo de la Strehaia a acuzat-o pe Daniela Crudu că i-ar fi cerut 10.000 de euro pentru a petrece o noapte ferbinte cu el. În ciuda infirmărilor făcute de brunetă, puțină lume i-a crezut declarațiile.

Citește și: Daniela Crudu a mărit tariful de când și-a pus silicoane mai mari! Câți bani face

Tarifele altor vedete de pe piață

Simona Trașcă, supranumită “Pamela de Romania”, s-a numărat și ea printre vedetele de pe lista anchetatorilor în dosarul de proxenetism. Blonda sexy a devenit cunoscută după ce s-a vehiculat că ar fi fost amanta lui Dan Negru, iar apoi a continuat să aibă o mulțime de relații eșuate, cele mai multe cu bărbați străini din lumea showbiz-ului. Despre fosta asistentă TV se zvonea ca nu avea un tarif prea mare și că oferea adevărate show-uri incendiare atunci când era chemată la petreceri private.

Citește și: Imaginile pe care le vor șterse! Ce făceau Bianca Drăgușanu, Daniela Crudu și Loredana Chivu în cluburi pentru 300 de lei

Simona Trașcă, fostă asistentă TV. Sursa foto: Facebook

Pomenită în același dosar de prostituție, în 2010, cântăreața Emmy a fost surprinsă de o cameră de luat vederi în timp ce îi făcea “nota de plată” unui client. Actiunea a avut loc într-o cameră de hotel, iar vedeta i-a cerut bărbatului suma de 200 de euro ca să întrețină relații sexuale normale și orale.

În trecut, Emmy cerea 200 de euro pentru o partidă de amor. Sursa foto: captură Antena 1
Citește și...