Daniela Crudu a mărit tariful de când și-a pus silicoane mai mari! Câți bani face

Publicat: 20/04/2019 | 16:44

Chiar dacă este o veterană a showbiz-ului, Daniela Crudu a știut să se reinventeze și să investească mult în fizicul ei. De aceea a ajuns acum să negocieze la sânge orice contract de imagine! 

Daniela Crudu este una dintre cele mai solicitate modele de pe piață, mai ales atunci când vine vorba despre lenjerie intimă. Are un corp de invidiat, iar de când și-a pus silicoane mai mari, și prețurile pe care le percepe sunt pe aceeași ”mărime”.

Cruduța cere sume mari de bani pentru ședințe foto, dar, odată ajunsă în fața fotografului, fosta asistentă TV acceptă să pozeze în ipostaze mai sexy chiar și decât pictorialele din Playboy pe care le-a realizat cu ani buni în urmă.

Daniela Crudu este, la ora actuală, cea mai scumpă vedetă pentru ședințele foto în lenjerie intimă. E adevărat, nu e deloc inhibată, satisface toate cerințele celui care o plătește. Dar, în fapt, fiecare fotografie care apare cu ea costă în jur de 100 de euro. În plus, dacă îi place vreo ținută, o ia, fără să stea pe gânduri, iar asta se traduce în postări explicite, de reclamă, pe contul ei de socializare. Pe de altă parte, în ultimii ani, ea a băgat mii de euro în operații estetice, are grijă să fie tot timpul aranjată, iar asta costă. Iar la negocieri…. e dură, deși nu pare… Își spune prețul cu zâmbetul pe buze, iar lumea acceptă imediat”, a spus o sursă apropiată a fostei asistente TV pentru wowbiz.ro.