Caz incredibil la Iași. Un ambulanțier a fost lovit cu pumnul în gură de fiul unui bolnav

Publicat: 11/03/2019 | 15:17

Un ambulanțier de 41 de ani din județul Iași a trecut prin spaima vieții lui după ce a fost luat la rost și agresat fizic de familia unui pacient pe care încerca să îl preia pentru a-l transporta la spital. (VEZI ȘI: MÉNAGE À TROIS MOLDOVENESC. REACȚIA FURIBUNDĂ A UNEI IEȘENCE CARE ȘI-A GĂSIT IUBITUL ÎN PAT CU CEA MAI BUNĂ PRIETENĂ)

Șoferul ambulanței a mers alături de cadrele medicale, în cursul nopții de duminică spre luni, pentru a prelua un bătrân căruia i se făcuse rău. După ce a ajuns la domiciliul bolnavului, din satul Rediu, comuna Scânteia, ambulanțierii au fost întâmpinați cu ostilitate de familia pacientului.

Unii bătuți, alții fugăriți cu pietre

Într-un exces de furie, fiul pacientului l-a lovit puternic în zona feței pe șofer. „Victima a apelat numărul unic de urgență 112 și a sesizat că a fost agresată. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru infracțiunea de lovire și alte violențe”, a precizat Ioana Buștiuc, purtător de cuvânt al Poliției din Iași, pentru CANCAN.RO, SITE-UL NR.1 DIN ROMÂNIA.

Nu a fost primul caz de acest fel care a avut loc în Iași în cursul nopții trecute. Un alt echipaj medical a fost fugărit cu pietre de prietenii unui bărbat care se afla în stare avansată de ebrietate.  S-a întâmplat în localitatea Podu Iloaei, fiind deschis, de asemenea, dosar penal. (CITEȘTE AICI: UN MEDIC DIN IAȘI CARE A FOST BĂTUT DE UN BOXER ȘI-A IERTAT AGRESORUL ÎN SCHIMBUL A DOUĂ FAPTE BUNE)

Citește și...